Απόλλωνας και Αριάδνη Ρουβά: Οι πρώτες βουτιές στη θάλασσα (εικόνες)

Ο Απόλλωνας και η Αριάδνη μεγάλωσαν πολύ!

Απόλλωνας και Αριάδνη Ρουβά: Οι πρώτες βουτιές στη θάλασσα (εικόνες)

Θυμάστε τα μικρότερα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αριάδνη και Απόλλωνα; Μεγάλωσαν πολύ και η Κάτια δημοσίευσε το πρώτο καλοκαιρινό τους βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube. Σε αυτό πρωταγωνιστούν τα δύο μικρότερα παιδιά της, που όπως διαπιστώσαμε δεν είναι και τόσο μικρά τελικά.

Αριάδνη Ρουβά

aridni rouva poso megalose 8

Η μικρή Αριάδνη γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2013 και όπως και τα άλλα παιδιά, έτσι και αυτή, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, την περίοδο της γέννησής της. Είναι εννέα χρονών και όπως θα δείτε και εσείς της αρέσει πολύ να παίζει στο νερό με τα αδέρφια της.

Μάλιστα αγαπημένη της ασχολία, εκτός από τις βουτιές είναι και η περισυλλογή σκουπιδιών από τις ακτές.

Απόλλωνας Ρουβάς

sakis rouvas katia zigouli apollonas rouvas 1

Ο Απόλλωνας γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 2016 και τόσο η γέννησή του, όσο και η επιλογή του ονόματός του, ήταν μια έκπληξη για πολλούς.

Εκτός από τον Απόλλωνα και την Αριάδνη όμως, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει 2 ακόμη παιδιά και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Στις 2 Νοεμβρίου 2008, ήρθε στον κόσμο η πρώτη κόρη τους, η Αναστασία και στις 15 Οκτωβρίου 2011 γεννήθηκε ο Αλέξανδρος.

Ο Αλέξανδρος μάλιστα διακρίνεται σε μία από τις φωτογραφίες παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved