Τζένη Θεωνά : «O #Spiderman δεν κάνει διακοπές» - Η αστεία ανάρτηση για τον γιο της

 Ο γιος της Τζένης Θεωνά ντύθηκε Spiderman και έκανε βόλτες στο σπίτι στην Πιερία.

Τζένη Θεωνά : «O #Spiderman δεν κάνει διακοπές»  - Η αστεία ανάρτηση για τον γιο της

Η Τζένη Θεωνά, για ακόμα μια φορά, μοιράστηκε στα social media, ένα απίθανο στιγμιότυπο με τον γιο της από τις διακοπές τους.

Είναι από την Πιερία όπου την επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία και φυσικά τώρα το καλοκαίρι. Ο Αρίωνας λατρεύει το χωριό και όσα μπορεί να κάνει εκεί: από το να ταϊζει τα ζωάκια μέχρι να ανεβαίνει σε τρακτέρ και πάνω στα δέντρα.

https://www.instagram.com/p/Chrsh4NsTF2

Τις προάλλες λοιπόν και πριν επιστρέψουν στην πρωτεύουσα, ο μικρός φόρεσε τη στολή του Spiderman και άρχισε τις βόλτες.

theona-gios-spiderman1.jpg

«O #Spiderman κυρίες και κύριοι δεν κάνει διακοπές. Είναι πάντα στις υπηρεσίες σας», σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός.

Θεωνά – Αναστασιάδης : Μια δυνατή σχέση

Η Τζένη Θεωνά με τον Δήμο Αναστασιάδη είναι μαζί από το 2017. Στα σχέδιά τους είναι να κάνουν έναν θρησκευτικό γάμο καθώς και τη βάφτιση του παιδιού που λόγω κορονοϊού την είχαν αναβάλει.

Η σχέση μεταξύ τους έχει αλλάξει μετά τον ερχομό του παιδιού και όπως εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στο ΟΚ: «Και μόνο το κεφάλαιο «παιδί» αλλάζει τελείως τη σχέση. Ακόμη και στα πράγματα που έχεις να κουβεντιάσεις πια με τον άλλο. Το να δημιουργήσεις μια ζωή είναι κάτι τόσο συγκλονιστικό, που από μόνο του αυτό κάνει τη σχέση με τη σύντροφό σου τελείως διαφορετική. Από την άλλη, όπως σου ανέφερα και πριν, η Τζένη είναι μια γυναίκα που έχω πολλούς λόγους να θαυμάζω, να εκτιμώ και να σέβομαι απεριόριστα. Την αγαπώ τόσο πολύ που θεωρώ ότι είναι σε όλα της μοναδική».

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της αγαπημένης οικογένειας στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved