Λευτέρης Πετρούνιας: Η selfie στον καναπέ με τις κόρες του να κοιμούνται

Ένα νέο στιγμιότυπο με τις κόρες του μοιράστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η selfie στον καναπέ με τις κόρες του να κοιμούνται

Ο Λευτέρης Πετρούνιας λιώνει για τις κόρες του και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις του στα Social Media. Συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες τους και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Αγαπημένες τους δραστηριότητες; Η ζωγραφική, η γυμναστική και φυσικά το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία με τις κόρες του Σοφία και Λένια. Τα δύο κορίτσια κοιμούνται γαλήνια και ο Λευτέρης Πετρούνιας κάθεται ήσυχα ανάμεσά τους για να μην τις ξυπνήσει.

«Πώς σηκώνεσαι από τον καναπέ για να πας στην προπόνηση τώρα;» έγραψε χιουμοριστικά στην ανάρτησή του.

leuteris-petrounias-kores.jpg

Λευτέρης Πετρούνιας: Στιγμιότυπα με τις δύο κόρες του

Σε συνέντευξή του στο Queen.gr, ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε αναφέρει ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε αφορά στη φροντίδα των δύο κοριτσιών, από αλλαγή πάνας και μπάνιο μέχρι τάισμα, παιχνίδι και βόλτα στην παιδική χαρά.

Αυτή η πλευρά του Ολυμπιονίκη, η πιο τρυφερή, φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

«Το Σάββατο το βράδυ βλέπουμε παιδικές ταινίες και ίσως είναι η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας» είχε γράψει σε Instagram Story που δημοσίευσε μερικές εβδομάδες πριν.

leuteris-petrounias.jpg

Άλλες απολαυστικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Λευτέρης Πετρούνιας με τις κόρες του; Οι selfie στο ασανσέρ, τα πρωινά χουχουλιάσματα, τα παιχνίδια στην παιδική χαρά.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved