Μάξιμος Μουμούρης: Έγινε 46 ετών - Η φωτογραφία με τις τρεις κόρες του

Ο Μάξιμος Μουμούρης είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε οικογενειακά.

Μάξιμος Μουμούρης: Έγινε 46 ετών - Η φωτογραφία με τις τρεις κόρες του

Ο Μάξιμος Μουμούρης όλα τα χρόνια της πορείας του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Δεν χρησιμοποιεί τα social media και οι λιγοστές φωτογραφίες με την οικογένειά του έχουν αναρτηθεί από την σύζυγό του και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Μάξιμος Μουμούρης – Νάντια Γιαννακοπούλου: 18 χρόνια μαζί και 3 υπέροχα παιδιά

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που μετρά πάνω από 18 χρόνια κοινής πορείας. Ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα, έχουν περάσει στιγμές δύσκολες, στιγμές χαράς και έχουν αποκτήσεις τρεις κόρες: την Κατερίνα που φέτος έγινε 14 ετών, την Ιωάννα που είναι δύο χρόνια μικρότερη και την Γκρατσιέλα που γεννήθηκε το 2013.

moumouris-gianakopoulou-kores-tinos.JPG

Σε πρόσφατη συνέντευξή του τον Οκτώβρη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του και τη σχέση με τις τρεις κόρες του. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι πλέον παρακαλάει τις δύο μεγάλες κόρες του να έρθουν να τον δουν στο θέατρο, ενώ στο δίλημμα εάν για εκείνες είναι περισσότερος μπαμπάς ή φίλος απάντησε:

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τώρα τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω»

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, σε αντίθεση με τον σύζυγό της, είναι πιο ενεργή στα social media. Oι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της στην πολιτική, ενίοτε, ωστόσο, αναρτά και φωτογραφία με την οικογένειά της, κυρίως με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις όπως είναι γενέθλια και γιορτές.

Παρακάτω η φωτογραφία με την κόρη της, Κατερίνα, ανήμερα της ονομαστικης της γιορτής λίγες μέρες πριν. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού πήρε το όνομά της από την μητέρα της πολιτικού η οποία «έφυγε» από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021.

https://www.instagram.com/p/ClZZg3uNbFT

Μάξιμος Μουμούρης: Έγινε 46 ετών – Η οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram

Στις 27 Νοεμβρίου ο ηθοποιός έγινε 46 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του οικογενειακά με τις κόρες και τη σύζυγό του. Η Νάντια Γιαννακοπούλου ευχήθηκε στον σύζυγό της και διαδικτυακά με μία ανάρτησή της στο Instagram. Σε αυτήν έγραψε:

«Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μπαμπά του κόσμου!

Στον πιο υπέροχο άνθρωπο.

Στο άλλο μου μισό.

Χρόνια πολλά αγάπη μου»

Στη φωτογραφία σύσσωμη η οικογένεια ποζάρει στον φακό. Οι τρεις κόρες του ζευγαριού έχουν μεγαλώσει αρκετά και όλες έχουν πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο τους γονείς.

https://www.instagram.com/p/Cles1YmtQzl

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νάντια Γιαννακοπούλου με τις κόρες της και τον Μάξιμο Μουμούρη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved