Μάξιμος Μουμούρης: Στην Επίδαυρο με τις κόρες του – Σπάνια φώτο

Τα τρία κορίτσια παρακολούθησαν την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο μπαμπάς τους.

Μάξιμος Μουμούρης: Στην Επίδαυρο με τις κόρες του – Σπάνια φώτο

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η πολιτικός Νάντια Γιαννακοπούλου είναι μαζί για πάνω από 18 χρόνια, από όταν ακόμα ήταν φοιτητές. Έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και όλα αυτά τα χρόνια κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πολιτικός είναι πολύ πιο ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ότι ο σύζυγός της, σπάνια ωστόσο, δημοσιεύει οικογενειακές τους φωτογραφίες. Την τελευταία ανήρτησε μερικές εβδομάδες πριν όταν η ίδια και οι κόρες της πήγαν στην Επίδαυρο για να απολαύσουν τον γνωστό ηθοποιό στην παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Τα τρία κορίτσια αγκαλιάζουν τον μπαμπά τους και η Νάντια Γιαννακοπούλου απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

«Μια αγκαλιά για καλη επιτυχία λιγο πριν την παράσταση του Maximos Moumouris στην Επίδαυρο. #kreourgia #epidaurus #familymoments» έγραψε.

maximos moumouris paidia epidauros

Γιατί είναι σημαντικό το θέατρο στη ζωή των παιδιών;

Οι κόρες του γνωστού ηθοποιού δεν θα μπορούσαν να μην γίνουν θεατρόφιλες μεγαλώνοντας. Ο Μάξιμος Μουμούρης, της έχει μυήσει από νωρίς στο θέατρο και το πιθανότερο είναι να έχουν δει αρκετές θεατρικές παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Το θέατρο όχι μόνο διασκεδάζει τα παιδιά αλλά πυροδοτεί τη φαντασία και την περιέργειά τους, δίνοντας ώθηση στη δημιουργικότητά τους. Μέσω του θεάτρου μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να κατανοούν τα συναισθήματά τους, ενώ παράλληλα, ανακαλύπτουν τη σημασία της επικοινωνίας και της ενσυναίσθησης.

Η Natasha Brown, arts marketer, υποστηρίζει ότι το θέατρο είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να καταλάβουμε τον εαυτό και τους γύρω μας: «γι 'αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά βλέπουν θέατρο από νεαρή ηλικία. Εκθέτοντάς τα σε ιστορίες, από όλους τους τύπους ανθρώπων, μπορούμε να αρχίσουμε να αναπτύσσουμε την αίσθηση της ενσυναίσθησης που είναι τόσο σημαντική στην εποχή μας».

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφιες του ηθοποιού με τις κορες του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved