Σύλβια Δεληκούρα: Ο γιος της είχε γενέθλια και δημοσίευσε φωτογραφία του μετά από καιρό

Ο γιος της ηθοποιού έγινε 8 ετών.

Σύλβια Δεληκούρα: Ο γιος της είχε γενέθλια και δημοσίευσε φωτογραφία του μετά από καιρό

Η Σύλβια Δεληκούρα έκανε φέτος ένα δυναμικό come back στην τηλεόραση. Πρωταγωνιστεί στο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», μία από τις λίγες κωμικές σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όπου υποδύεται τη Μιμίκα.

https://www.instagram.com/p/ClMFc8PMPYP

Η ηθοποιός έγινε μαμά οκτώ χρόνια πριν και έκτοτε έχει κάνει θέατρο και κάποια guests σε τηλεοπτικές σειρές. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα και όπως είπε δεν ήταν μόνο λόγω περιορισμένου χρόνου, αλλά και λόγω του ότι δεν είχε προτάσεις. «Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι “εντάξει μωρέ η Σύλβια είναι μια χαρά έγινε μητέρα”» δήλωσε.

Τα χρόνια αυτά η Σύλβια Δεληκούρα δεν έχασε την επαφή με τους θαυμαστές της. Ήταν και είναι ενεργή στα social media και μέσω Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Λιγοστές, ωστόσο, είναι οι αναρτήσεις με τον γιο της. Εξαίρεση αποτελεί πρόσφατη ανάρτησή της με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Ορφέα όπου και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του.

Στη μία το αγοράκι ατενίζει τον ορίζοντα πάνω στο πλοίο, και στην άλλη μαμά και γιος σβήνουν τα πρώτα του κεράκια, μία φωτογραφία τραβηγμένη πολλά χρόνια πριν.

silvia-delikoura-genethlia-gios.jpg

«Χρόνια σου πολλά Ορφέα μου!!! Σε λατρεύουμε!» έγραψε στην ανάρτησή της.

silvia-delikoura-genethlia-gios-2.jpg

Σύλβια Δεληκούρα: Δώρο Θεού ο γιος της για εκείνη

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Lov It ηθοποιός είχε αποκαλύψει πώς ο ερχομός του γιου της ήταν κάτι τελείως ξαφνικό, αναπάντεχο, το καλύτερο δώρο:

«Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη δεν ήμασταν πολύ καιρό μαζί. Ήρθε ξαφνικά και ήταν δώρο Θεού. Δεν σκεφτόμουν ως εκείνη τη στιγμή να κάνω οικογένεια. Ήμασταν μαζί επτά μήνες. Μέναμε μαζί και όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης κατάλαβα ότι το παιδί θα έρθει και θα μας κάνει χαρούμενους».

Έναν χρόνο πριν, με αφορμή τα έβδομαδα γενέθλια του Ορφέα, η Σύλβια Δεληκούρα είχε δημοσιεύσει ένα κολάζ φωτογραφικών για να του ευχηθεί, γράφοντας:

«28/11/2014. Φως μου χρόνια σου πολλά και τυχερά!!! Αγάπη υγεία και χαρές στη ζωή σου...ευχή μου όλα όσα επιθυμείς και θα επιθυμείς!!! Σε ευχαριστούμε που ήρθες στη ζωή μας και γίναμε μια όμορφη οικογένεια για πάντα ,με τα καλά και τα άσχημα , με τα εύκολα και τα δύσκολα!!! Μόνο θα σε αγαπάμε χρόνια σου πολλά Ορφεα! #orfeasduck #love #birthdayboy #happybirthday».

https://www.instagram.com/p/CW0gSKCMOrJ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved