Σύλβια Δεληκούρα: Ο γιος της είχε γενέθλια και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες

Δείτε το όμορφο κολάζ φωτογραφιών του.

Σύλβια Δεληκούρα: Ο γιος της είχε γενέθλια και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες

Ο γιος της Σύλβιας Δεληκούρας είχε γενέθλια. Ο Ορφέας γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2014 και ήταν ένα δώρο Θεού για την ηθοποιό.


https://www.instagram.com/p/B5Z92EFhiBP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη δεν ήμασταν πολύ καιρό μαζί. Ήρθε ξαφνικά και ήταν δώρο Θεού. Δεν σκεφτόμουν ως εκείνη τη στιγμή να κάνω οικογένεια. Ήμασταν μαζί επτά μήνες. Μέναμε μαζί και όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης κατάλαβα ότι το παιδί θα έρθει και θα μας κάνει χαρούμενους», είχε πει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Love It για τον σύντροφό της και την εγκυμοσύνη.

Ο γιος της είναι πλέον 7 ετών και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις που κάνει – οι οποίες δεν είναι πολλές είναι η αλήθεια- της μοιάζει αρκετά.

Με αφορμή τα γενέθλιά του επέλεξε ένα κολάζ φωτογραφιών για να του ευχηθεί, γράφοντας:

«28/11/2014. Φως μου χρόνια σου πολλά και τυχερά!!! Αγάπη υγεία και χαρές στη ζωή σου...ευχή μου όλα όσα επιθυμείς και θα επιθυμείς!!! Σε ευχαριστούμε που ήρθες στη ζωή μας και γίναμε μια όμορφη οικογένεια για πάντα ,με τα καλά και τα άσχημα , με τα εύκολα και τα δύσκολα!!! Μόνο θα σε αγαπάμε ✨χρόνια σου πολλά Ορφεα! ❤️#orfeasduck #love #birthdayboy #happybirthday».


https://www.instagram.com/p/CW0gSKCMOrJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες του γιου της ηθοποιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved