Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη: Οι απίθανες φώτο και βίντεό τους

Τους τελευταίους μήνες οι φωτογραφίες τους και τα βίντεό τους εντυπωσιάζουν.

Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη: Οι απίθανες φώτο και βίντεό τους

Διάσημα μωρά από κούνια. Η Φιλίππα και η Αριάνα είναι τα δίδυμα της καρδιάς μας και πραγματικά κάθε φορά ξαφνιαζόμαστε ευχάριστα με τις αναρτήσεις που κάνουν οι γονείς τους.

Τελευταίες αναρτήσεις; Τούτες εδώ. Οι χριστουγεννιάτικες. Στόλισαν ένα απίθανο χριστουγεννιάτικο δέντρο, έφτιαξαν κουλουράκια (δείτε τη συνταγή τους εδώ) και φυσικά έπαιξαν με τους γονείς τους, τη γιαγιά τους και τους φίλους των γονιών τους.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός ήταν μια γιορτή για εκείνες και το χάρηκαν πολύ όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις των γονιών τους.

Αυτές όμως, είναι οι τελευταίες αναρτήσεις που είδαμε από εκείνες. Τους προηγούμενους μήνες είχαμε δει αρκετά βίντεο και φωτογραφίες τους που έκαναν θραύση στο διαδίκτυο.

Αγαπημένο μας; Αυτό που δείχνει τα κορίτσια να αγκαλιάζονται.

https://www.instagram.com/p/CjceZtwjFuc

Δεύτερο αγαπημένο μας; Τούτο εδώ. Που οι δίδυμες βλέπουν τη μαμά, Χριστίνα, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ακουμπά η μία στο κεφάλι της άλλης.

https://www.instagram.com/p/CkLmj_fKHfl

Τρίτο αγαπημένο μας βίντεο; Αυτό εδώ, που δείχνει τη Φιλίππα και την Αριάνα να κάνουν βόλτες επάνω στο πλοίο που τις πήγαινε στη Μύκονο.

https://www.instagram.com/p/CiVisPBqAbx

Εκτός από βίντεο όμως, υπήρξαν και φωτογραφίες που μας ενθουσίασαν πολύ.

filippa-giorti.jpg
xristina-mpompa-didimes2.jpg
mpompa-saloni-paidotopos.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved