Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της ζωγραφίζουν και στο σπίτι γίνεται ένας μικρός χαμός

« Οι Πικάσο μου», σχολίασε η περήφανη μαμά.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της ζωγραφίζουν και στο σπίτι γίνεται ένας μικρός χαμός

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε χθες ακόμα ένα στιγμιότυπο με τα διδυμάκια της. Αυτή τη φορά δεν ήταν από βόλτα τους στην παιδική χαρά αλλά από το σπίτι.

Θέλοντας να μοιραστεί με τους αγαπημένους της followers πώς περνούν το χρόνο τους οι μικρές εντός σπιτιού, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την παρακάτω ανάρτηση.

Όπως βλέπετε η Αριάνα και η Φιλίππα κάθονται στο δάπεδο και ζωγραφίζουν.

xristina-mpompa-didimes1.jpg

Ο χώρος είναι καλυμμένος με χαρτί για να μπορούν οι μικρές να εκφραστούν χωρίς φωνές τύπου « όχι εκεί», « γεμίσατε τους τοίχους», και άλλα τέτοια που είμαστε σίγουρες ότι θα έλεγε η καθεμία από εμάς.

Γι΄αυτό και η όμορφη μαμά προνόησε: κάλυψε το πάτωμα με χαρτόνι και με χαρτί τους τοίχους, φόρεσε στις μικρές ρούχα που καθόλου δεν την ένοιαζε αν θα γέμιζαν με χρώματα και άφησε τις μικρές να το ευχαριστηθούν με την ψυχή τους.

Αυτό άλλωστε δεν είναι και το νόημα του παιχνιδιού πόσο μάλλον της ζωγραφικής; Να μπορούν τα παιδιά να αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να εκφράζονται.

Η καθημερινότητα με τις μικρές

Το πρόγραμμα της Χριστίναε Μπόμπα δεν διαφέρει και πολύ σε σχέση με αυτό άλλων μαμάδων. Καθώς οι δίδυμες έχουν μεγαλώσει, προσπαθεί να κάνει και πράγματα για τον εαυτό της, όπως γυμναστική και να πηγαίνει περισσότερες ώρες στο γραφείο.

xristina-mpompa.JPG

Προτεραιότητα φυσικά είναι ο χρόνος με τις κορούλες της με τις οποίες είναι… αυτοκόλλητες.

xristina-mpompa-didimes2.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved