Στέλιος Χανταμπάκης: Η ξεκαρδιστική ανάρτηση που έκανε με την Μαλένα

Κορίτσι για φίλημα!

Στέλιος Χανταμπάκης: Η ξεκαρδιστική ανάρτηση που έκανε με την Μαλένα

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας πολύ αφοσιωμένος μπαμπάς και έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί με την Όλγα Πηλιάκη. Προτεραιότητα της ζωής τους; Ο Μανώλης και η Μαλένα, τα δυο τους παιδιά.

Καθημερινά ο Στέλιος Χανταμπάκης κάνει αναρτήσεις με πώς περνάει με τα παιδιά του. Μάλιστα κάποιες από αυτές είναι αρκετά χιουμοριστικές. Όπως εκείνη που είχε κάνει δείχνοντας τη μικρή Μαλένα να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σχολιάζοντας: «Μια κόρη να κάνει ρυθμική σου ζητήσαμε και αυτή ποδόσφαιρο παίζει...»

malena.jpg

Μια αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και πριν μερικές μέρες. Μέσα από ένα insta story έδειξε την τηλεόραση του σπιτιού του. Στην τηλεόραση προβαλλόταν το αθλητικό δελτίο ειδήσεων. Αν και περιμέναμε να δούμε στον καναπέ τον Μανώλη η έκπληξή μας ήταν μεγάλη βλέποντας τη Μαλένα. Μάλιστα το ύφος είναι αυτό που μας τρέλανε. Βλέπετε η Μαλένα παρακολουθεί με σοβαρότητα, τα όσα βλέπει στην TV.

Ένα απίθανο κορίτσι που λατρεύει το ποδόσφαιρο

Δύο στα δύο για τον Στέλιο Χανταμπάκη που και τα δυο του παιδιά λάτρεψαν το πάθος του. Μπορεί η ενόργανη να μην ενθουσίασε κανένα από τα παιδιά του, όμως μαζί με την Όλγα Πηλιάκη κατάφεραν να μάθουν στα παιδιά τους να αγαπούν τον αθλητισμό.

Οι γυναίκες ποδοσφαιρίστριες έρχονται αντιμέτωπες με πολλά έμφυλα εμπόδια ακόμη και στη χώρα μας. Γι' αυτό άλλωστε το γυναίκειο ποδόσφαιρο δεν έχει τη δημοτικότητα που έχει το ανδρικό και δεν βλέπεις καθημερινά ποδοσφαρίστριες μπροστά σου.

Κανείς άλλωστε δεν γνωρίζει την Μαρία Καραθανάση ή τη Φωτεινή Τρυφερή που μάλιστα ήταν και εκείνες που έβαλαν τα δύο γκολ στον αγώνα που έπαιξαν πριν λίγες μέρες με την Ανδόρα και κέρδισαν.

Η Μαλένα είναι ένα κορίτσι που λατρεύει το ποδόσφαιρο και ο μπαμπάς της νιώθει περήφανος για εκείνη. Όπως στηρίζει τον Μανώλη στηρίζει και τη Μαλένα στο άθλημα που έχει διαλέξει και αυτό το δείχνει πολλές φορές μέσα από τις αναρτήσεις του.

https://www.instagram.com/p/CjQsm54DqxH
https://www.instagram.com/p/CbxcJfDAV86
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved