Αγνώριστη η οικογένεια Χανταμπάκη - Το εντυπωσιακό Halloween μακιγιάζ

Θα μείνετε άφωνοι από την αλλαγή τους!

Αγνώριστη η οικογένεια Χανταμπάκη - Το εντυπωσιακό Halloween μακιγιάζ

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Halloween και αρκετοί γονείς κάνουν τα πάντα για να γιορτάσουν αυτό το ξενόφερτο έθιμο με τα παιδιά τους. Ανάμεσα σε αυτούς τους γονείς και ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη.

Χατίρι δεν χαλούν στα μικρά τους και κάπως έτσι αποφάσισαν να βαφτούν, να ντυθούν και να γιορτάσουν έστω και για λίγο το Halloween. Αν και το μακιγιάζ τους θυμίζει πολύ τη μεγαλύτερη γιορτή του Μεξικό που είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, Dia de los Muertos.

Το Halloween γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου, ενώ η Día de los Muertos γιορτάζεται αμέσως μετά, στις 1 και 2 Νοεμβρίου.

Cavaleras

Cavalera σημαίνει «κρανίο» και αυτό είναι που σχεδιάζουν στο πρόσωπό τους όσοι γιορτάζουν τη μέρα αυτή. Χρώματα, λουλούδια, λευκό και μαύρο είναι μόνο μερικά από εκείνα που χαρακτηρίζουν το μακιγιάζ που κάνουν όσοι θέλουν να χαρούν τη μέρα των νεκρών. Αυτό το μακιγιάζ όπως θα δείτε έκανε και η οικογένεια Χανταμπάκη. Μπορεί να τους πήρε δυο μέρες να το αφαιρέσουν από πάνω τους, αλλά όπως ανέφερε ο μπαμπάς, Στέλιος, «άξιζε τον κόπο!».

«Μπορεί να έκανα δυο μέρες να ξεβάψω τα μάτια μου και τα πλακάκια στο μπάνιο να έχουν ακόμη λίγο χρώμα αλλά άξιζε ο κόπος με τόσο που γελάσαμε! 🙌🏻Άλλη μια εμπειρία....😅❤️❤️Σας αγαπώ! #hantampakakia», σχολίασε κάτω από την φωτογραφία τους.

Εκείνη που ξεχωρίζει με το δικό της μοναδικό στιλ είναι η Μαλένα. Όπως θα δείτε όλοι στη φωτογραφία έχουν cavaleras εκτός από εκείνη που αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο γιορτές (Dia de los Muertos και Halloween) μαζί και να μεταμφιεστεί σε κάτι μεταξύ Σπανιόλας και βαμπίρ.

Το πριν και το μετά (το μακιγιά) της οικογένειας Χανταμπάκη

Πριν...

oikogeneia-xantampaki.jpg

και μετά...

halloween-xantampakis.jpg

Εντυπωσιακή η αλλαγή τους, έτσι δεν είναι;

Αλήθεια, εσείς μέχρι πού θα φτάνατε για χάρη των παιδιών σας; Θα βαφόσασταν για χάρη τους; Θα γιορτάζατε μια γιορτή που δεν υπάρχει στα δικά μας ήθη και έθιμα επειδή εκείνα το θέλουν;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved