Μαντώ Γαστεράτου: Πήρε την κόρη της και έφυγε για Τήνο αφήνοντας τους άνδρες πίσω

Άλλη μια ειλικρινής ανάρτηση από την αγαπημένη μας Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου: Πήρε την κόρη της και έφυγε για Τήνο αφήνοντας τους άνδρες πίσω

Ξέρουμε ότι κάποιες φορές δυσανασχετείτε διαβάζοντας άρθρα για τις διάσημες μαμάδες αλλά τι να κάνουμε; Με κάποιες από αυτές ταυτιζόμαστε, άλλες μας αρέσουν και ξέρουμε ότι αρέσουν και στις περισσότερες από εσάς.

Μια από αυτές τις διάσημες μαμάδες που αγαπάμε και λατρεύουμε είναι και η Μαντώ Γαστεράτου και πριν λίγες ώρες έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθώντας πιστά το μοτίβο που έχει δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα σε ό,τι έχει να κάνει τις αναρτήσεις της, οι νέες φωτογραφίες και τα σχόλιά της έχουν ως θέμα το Instagram VS Reality.

Το σημερινό λοιπόν είχε ως εξής:


INSTAGRAM 🔴

Άδραξε την κάθε μέρα και ζήσε σαν να είναι η τελευταία σου...
Το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό; και αν το έχεις σκεφτεί, το έχεις κάνει ποτέ πράξη; Εγώ ναι...
Κάτι τέτοια δεν λένε εδώ μέσα; think positive κτλ κτλ κτλ...

REALITY 🔴

Η Κυβέλη κι εγώ σήμερα ξυπνήσαμε στις 6.30 το πρωί και στις μύτες των ποδιών μας για να μην ξυπνήσουμε τους άντρες αναχωρήσαμε για Τήνο! Γιατί; Γιατί έτσι! Γιατί είναι υπέροχο να κάνεις αυτό που ποθεί η ψυχή σου όταν μπορείς να το κάνεις! Κι αν δεν υπάρχει αύριο γιατί να μην ζήσεις το σήμερα; Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί 100% ότι και αύριο θα μπορώ με την ίδια ευκολία να μπω σε ένα αμάξι, τρένο, αεροπλάνο, καράβι... να πάρω τα βουνά και τις θάλασσες άμα μου την ανάψει και να φύγω;!
Ανάψαμε κεράκι για όλους στην Παναγία μας και τώρα γυρίζουμε σπίτι! Είδαμε θάλασσα, καθαρό ουρανό, όμορφα σύννεφα, όμορφα πρόσωπα και τώρα πάμε πίσω στην ζέστη μας φωλίτσα!

Μην αναβάλλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις στο σήμερα! Μια ζωή την έχουμε μωρέ!

Όπου φύγει φύγει

Οι φωτογραφίες της είναι καταπληκτικές και μας αρέσουν πολύ! Μάλιστα μας δημιούργησαν την επιθυμία να μπούμε και εμείς σε ένα καράβι έτσι ξαφνικά για ένα γρήγορο ταξιδάκι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved