Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της κοιμάται στο σαλόνι σε σκηνή

«Ευτυχία», σχολίασε η γνωστή παρουσιάστρια.

Το τελευταίο διάστημα η Νικολέττα Ράλλη κάνει αρκετές αναρτήσεις με την κόρη της.

Η Σοφία, που είναι 2,5 ετών, είναι ένα ανεξάρτητο παιδί και μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα με τη μητέρα της σε σχέση με το παρελθόν.

Από τις αγαπημένες δραστηριότητες μαμάς και κόρης είναι οι εκδρομές και τα ταξίδια ενώ όταν είναι στο σπίτι, μαγειρεύουν, παίζουν, αυτοσχεδιάζουν.

«Βλέπεται εδώ μια εκδρομή για camping στο παιδικό δωμάτιο, έχουμε βάλει και φωτάκι και στρώμα και μαξιλάρια και διαβάζουμε βιβλία», είχε γράψει στο παρελθόν η παρουσιάστρια σε Insta Story δίνοντας παράλληλα μια ιδέα για το πώς μπορείτε να απασχολήσετε κι εσείς το μικρό παιδί σας μέσα στο σπίτι.

Η κόρη της φαίνεται ότι έχει μια αγάπη στις σκηνές και με κάθε ευκαιρία …μετακινεί τη σκηνή της από το δωμάτιό της σε άλλα σημεία του σπιτιού.

Τις προάλλες λοιπόν, η μαμά της την απαθανάτισε στο σαλόνι καθώς κοιμόταν, όχι στον καναπέ αλλά στην ινδιάνικη παιδική σκηνή.

Κι με μια μόνο λέξη - «Ευτυχία» - περιέγραψε αυτή την όμορφη στιγμή.

Τα άμεσα σχέδια της γνωστής μαμάς

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν η γνωστή παρουσιάστρια έχει θέσει κάποιους στόχους. Μάλιστα τα μοιράστηκε με τους followers της πριν μερικές ημέρες γράφοντας χαρακτηριστικά:

«44 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα🎄
Πράγματα που θέλω να κάνω:
1. Να στολίσω το σπιτι ολόκληρο (μέχρι και το μπάνιο 🚽)
2. Να φτιάξω μελομακάρονα
3. Να βάψω τα μαλλιά μου (άσχετο!)
4. Να στείλουμε γράμμα στον Άι Βασίλη
5. Να στρώσουμε χαλιά
6. Να ετοιμάσω λίστα ταινιών θαλπωρής/ho ho ho
Αυτά♥️»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved