Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γιος του τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι - Απολαυστική η ανάρτησή του

Ο ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο με τον γιο του.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γιος του τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι - Απολαυστική η ανάρτησή του

O Θανάσης Βισκαδουράκης πρωταγωνιστεί φέτος στην σπαρταριστή κωμωδία του Ντίνου Κατσουρίδη « Της κακομοίρας», γνωστή και ως « Ο μπακαλόγατος» σε μουσική διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

Πριν μερικές ημέρες τον επισκέφτηκε το καμαρίνι ο γιος του, Ιερώνυμος. Κι όπως μας έδειξε ο μπαμπάς του που τον κατέγραψε στο βίντεο, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας υποδυόμενος δύο γνωστούς χαρακτήρες της ταινίας ( και της θεατρικής παράστασης).

Μάλιστα, για να κάνει ακόμα πιο πειστική την ερμηνεία του, φόρεσε μπικουτί και ρόμπα.

«Όταν έρχεται ο γιος μου στο καμαρίνι….», σχολίασε με χιούμορ ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

https://www.instagram.com/p/CkLcKAALyvQ

Η πίστη στο Θεό και αγάπη για την οικογένειά του

Ο ηθοποιός πιστεύει βαθιά στο Θεό και έχει αναπτύξει μια ζεστή σχέση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο ο οποίος τον έχει παντρέψει.

https://www.instagram.com/p/Ce0Rfw4s29n

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του δεν περίμενε φτάνοντας κοντά στα 50 του χρόνια να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Μιλάει πάντα με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του αλλά και την πεθερά του, η οποία – όπως είχε εξομολογηθεί – τους μαγειρεύει σπιτικό φαγητό, που του είχε λείψει από την παιδική του ηλικία. «Ποτέ δεν είχα ένα ζεστό φαγητό, ένα μητρικό φαγητό από τα χέρια μίας μαμάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, συγκινώντας τους πάντες.

Οι αναρτήσεις που κάνει με τον γιο του έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα και μπορείτε να δείτε τις πέντε πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved