Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γιος του ντύθηκε Μπάτμαν

Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση με τον γιο του o οποίος φορά τη στολή του αγαπημένου του ήρωα.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γιος του ντύθηκε Μπάτμαν

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά την επιστροφή του από το Survivor έχει επανέλθει στην καθημερινότητά του.

Κυρίως περνά χρόνο με την οικογένειά του, τη γυναίκα του Κατερίνα Γιώτη και τον γιο τους, Ιερώνυμο.

Μιλώντας στην εκπομπή “ Love it” για την εμπειρία του στον 'Αγιο Δομίνικο είπε ότι μέσα από το παιχνίδι, αγάπησε πιο πολύ το παρελθόν του. 'Οσο για τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε, δεν ήταν άλλη από την πείνα. « Πεινούσα τόσο πολύ που στο νοσοκομείο, λιγουρεύτηκα τα sticks ζάχαρης για τον καφέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/COPfQvYsIOG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αδυναμία που έχει στον γιο του

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως δεν περίμενε φτάνοντας κοντά στα 50 του χρόνια να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Μιλάει πάντα με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του αλλά και την πεθερά του, η οποία – όπως είχε εξομολογηθεί – τους μαγειρεύει σπιτικό φαγητό, που του είχε λείψει από την παιδική του ηλικία. «Ποτέ δεν είχα ένα ζεστό φαγητό, ένα μητρικό φαγητό από τα χέρια μίας μαμάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, συγκινώντας τους πάντες.

Πιστεύει βαθιά στο Θεό και έχει αναπτύξει μια ζεστή σχέση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο ο οποίος τον έχει παντρέψει.

Οι αναρτήσεις που κάνει με τον γιο του δεν είναι πολύ συχνές αλλά είναι αρκετές για να δείτε πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Πριν μερικές ημέρες ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον μικρό Ιερώνυμο, ντυμένο Μπάτμαν, και τον καλό του φίλο, Γιώργο Πιλίδη.


https://www.instagram.com/tv/CaE_Et5Px4N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες του Ιερώνυμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved