Ησαΐας Ματιάμπα: Διακοπές στην Πάρο με την οικογένειά του – Οι φώτο που δημοσίευσε

Στο νησί τον Κυκλάδων βρέθηκε ο τραγουδιστής με την σύζυγο και τον γιο του.

Ησαΐας Ματιάμπα: Διακοπές στην Πάρο με την οικογένειά του – Οι φώτο που δημοσίευσε

Ο Ησαΐας Ματιάμπα διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Καλιανιώτη και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Ηρακλή, που γεννήθηκε τέσσερα χρόνια πριν.

Παλαιότερα ο τραγουδιστής ήταν φειδωλός στις αναρτήσεις με τον γιο του. Τον τελευταίο χρόνο αυτό έχει αλλάξει και συχνά πλέον δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με τον μικρό Ηρακλή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Το αγοράκι έχει το δικό του ιδιαίτερο στιλ και τα στιγμιότυπα που έχουμε δει στο προφίλ του διάσημου μπαμπά, είναι άλλα πιο χιουμοριστικά…

matiampa gios volta

…και άλλα πιο τρυφερά.


https://www.instagram.com/tv/Ce-uOYVIddc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ησαϊας Ματιάμπα: Διακοπές στην Πάρο με την οικογένειά του

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει για τον Ησαΐα Ματιάμπα ο οποίος βρέθηκε με τη σύζυγό του και τον μικρό Ηρακλή στην Πάρο. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες με σχόλιο, ένα μόνο hashtag: «memoriescollector».

Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών του τραγουδιστή περιλαμβάνει φωτογραφίες με τον γιο του στο καράβι και στην παραλία, φωτογραφίες δικές του και της συζύγου και φυσικά φωτογραφίες με τα μαγευτικά τοπία που επισκέφτηκαν.

Δείτε τις όλες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved