Δέσποινα Ολυμπίου: Σπάνια φώτο του γιου της με αφορμή τα γενέθλιά της

Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της και το γενέθλιο τραγούδι της το τραγούδησε ο γιος της κρατώντας την τούρτα στα χέρια του.

Η Δέσποινα Ολυμπίου κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Γι' αυτό και έχουμε να δούμε φωτογραφία του γιου της από τον Ιανουάριο. Η ίδια δεν αναρτά φωτογραφίες του, ενώ όταν τον κάνει έχει λόγο. Τότε μάλιστα είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία της:

«Σε αυτή τη φωτογραφία νιώθω ευλογημένη και είμαι, γιατί κρατώ στην αγκαλιά μου το θησαυρό μου , κοιτάμε τη θάλασσα και είμαστε ελεύθεροι. Πέρασαν πολλές μέρες απο την τελευταία μου ανάρτηση γιατί πέραν του covid, που τον περάσαμε οικογενειακώς , έπεσα κ θύμα εξαπάτησης κ εκβιασμού. Κάποιος «έξυπνος» κατάφερε να κλέψει το λογαριασμό μου παραμονή πρωτοχρονιάς κ να με εκβιάζει φυσικά με αντάλλαγμα τα χρήματα. Κατάφερα να ανακτήσω το λογαριασμό μου , χωρίς άγχος, μόλις πριν λίγες μέρες κ θέλω να σας πω το εξής : μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να φοβηθεί κ να ενδώσει υπό καθεστώς εκβιασμού κ απειλών. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας στερήσει την ελευθερία σας. Όλα διορθώνονται. Κ αν δε διορθωθούν τότε δεν πειράζει. Βάζουμε ένα τέλος κ ξεκινάμε καινούριο κεφάλαιο.
Καλή χρονιά λοιπόν , έστω κ καθυστερημένα. Εύχομαι να ξεπερνούμε τις δυσκολίες με δύναμη ψυχής κ αστείρευτη την πηγή της ελπίδας μας.»

Η Δέσποινα Ολυμπίου γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της

Με αυτή τη φωτογραφία, που δείχνει τον γιο της να κρατά την τούρτα, η Δέσποινα Ολυμπίου έδειξε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους πόσο έχει μεγαλώσει το παιδί της αλλά και πόσο τυχερή νιώθει που τον έχει στη ζωή της.

«Τί ευλογία να σου τραγουδάει το παιδάκι σου «χρόνια πολλά» ! Αυτό κ αν είναι δώρο !!! Η κάθε μέρα που διανύουμε είναι σημαντική γιατί είναι το παρόν μας , το πολυτιμότερο, η ζωή η ίδια. Να θυμόμαστε να κάνουμε μικρά διαλείμματα, να γεμίζουμε τις μπαταρίες με στιγμές χαράς, που βρίσκονται σε πολύ απλά πράγματα. Συνειδητοποιήστε τι είμαστε μέσα στο χρόνο , στο σύμπαν κ τι θέλετε να να καταφέρετε πριν φύγετε οριστικά για κάπου αλλού. Εγώ ξέρω τι θέλω κ είμαι τυχερή που το κατάλαβα νωρίς. », έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ο μικρός φαίνεται να χαμογελάει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved