Δέσποινα Ολυμπίου: Σπάνια φώτο του γιου της με αφορμή τα γενέθλιά της

Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της και το γενέθλιο τραγούδι της το τραγούδησε ο γιος της κρατώντας την τούρτα στα χέρια του.

Δέσποινα Ολυμπίου: Σπάνια φώτο του γιου της με αφορμή τα γενέθλιά της

Η Δέσποινα Ολυμπίου κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Γι' αυτό και έχουμε να δούμε φωτογραφία του γιου της από τον Ιανουάριο. Η ίδια δεν αναρτά φωτογραφίες του, ενώ όταν τον κάνει έχει λόγο. Τότε μάλιστα είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία της:

despoina-olympiou.jpg

«Σε αυτή τη φωτογραφία νιώθω ευλογημένη και είμαι, γιατί κρατώ στην αγκαλιά μου το θησαυρό μου , κοιτάμε τη θάλασσα και είμαστε ελεύθεροι. Πέρασαν πολλές μέρες απο την τελευταία μου ανάρτηση γιατί πέραν του covid, που τον περάσαμε οικογενειακώς , έπεσα κ θύμα εξαπάτησης κ εκβιασμού. Κάποιος «έξυπνος» κατάφερε να κλέψει το λογαριασμό μου παραμονή πρωτοχρονιάς κ να με εκβιάζει φυσικά με αντάλλαγμα τα χρήματα. Κατάφερα να ανακτήσω το λογαριασμό μου , χωρίς άγχος, μόλις πριν λίγες μέρες κ θέλω να σας πω το εξής : μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να φοβηθεί κ να ενδώσει υπό καθεστώς εκβιασμού κ απειλών. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας στερήσει την ελευθερία σας. Όλα διορθώνονται. Κ αν δε διορθωθούν τότε δεν πειράζει. Βάζουμε ένα τέλος κ ξεκινάμε καινούριο κεφάλαιο.
Καλή χρονιά λοιπόν , έστω κ καθυστερημένα. Εύχομαι να ξεπερνούμε τις δυσκολίες με δύναμη ψυχής κ αστείρευτη την πηγή της ελπίδας μας.»

Η Δέσποινα Ολυμπίου γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της

Με αυτή τη φωτογραφία, που δείχνει τον γιο της να κρατά την τούρτα, η Δέσποινα Ολυμπίου έδειξε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους πόσο έχει μεγαλώσει το παιδί της αλλά και πόσο τυχερή νιώθει που τον έχει στη ζωή της.

gios-despoinas-olumpiou.jpg

«Τί ευλογία να σου τραγουδάει το παιδάκι σου «χρόνια πολλά» ! Αυτό κ αν είναι δώρο !!! Η κάθε μέρα που διανύουμε είναι σημαντική γιατί είναι το παρόν μας , το πολυτιμότερο, η ζωή η ίδια. Να θυμόμαστε να κάνουμε μικρά διαλείμματα, να γεμίζουμε τις μπαταρίες με στιγμές χαράς, που βρίσκονται σε πολύ απλά πράγματα. Συνειδητοποιήστε τι είμαστε μέσα στο χρόνο , στο σύμπαν κ τι θέλετε να να καταφέρετε πριν φύγετε οριστικά για κάπου αλλού. Εγώ ξέρω τι θέλω κ είμαι τυχερή που το κατάλαβα νωρίς. », έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ο μικρός φαίνεται να χαμογελάει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved