Μαριέττα Χρουσαλά: Μετά από καιρό έκανε ανάρτηση με τον γιο της

Στο σαλόνι του σπιτιού της παίζει με τον Κωνσταντίνο.

Μαριέττα Χρουσαλά: Μετά από καιρό έκανε ανάρτηση με τον γιο της

H Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν δημιουργήσει μαζί μία όμορφη οικογένεια.

Οι δυο τους είναι μαζί πάνω από 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Αν και είναι αρκετά ενεργοί στα social media, σπάνια αναρτούν φωτογραφίες των παιδιών τους.

Ωστόσο η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να παίζει στο πάτωμα με τον μικρό της γιο, Κωνσταντίνο. Όπως θα δείτε και εσείς, ο Κωνσταντίνος έχει μοιράσει τους σούπερ ήρωές του για να παίξει με τη μαμά, όμως η μοιρασιά δεν είναι δίκαιη... Βλέπετε κράτησε για τον εαυτό του 6 φιγούρες και στη μανούλα έδωσε μόνο τρεις!!! «Δίκαιη μοιρασιά», σχολίασε και η Μαριέττα αναρτώντας τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

marieta-xrousala-paixnidia.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες με τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο

Όπως είπαμε οι φωτογραφίες με τα παιδιά είναι σπάνιες, γι' αυτό μαζέψαμε τις αγαπημένες μας μέσα από τον λογαριασμό του Λέων Πατίτσα και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Η καλύτερη όλων; Αυτή που τα παιδιά είναι ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved