Μαριέττα Χρουσαλά: Τα γενέθλια του γιου της, το θέμα του πάρτι και φώτο με τα τρία παιδιά

Οι αναρτήσεις με τα παιδιά της!

Μαριέττα Χρουσαλά: Τα γενέθλια του γιου της, το θέμα του πάρτι και φώτο με τα τρία παιδιά

Ο Μάρτιος είναι από τους αγαπημένους μήνες της Μαριέττας Χρουσαλά. Ένας από τους λόγους είναι γιατί τόσο ο γιος της Σπύρος, όσο και η ίδια, έχουν γενέθλια αυτόν τον μήνα.

Τα γενέθλια του Σπύρου

Λίγες μέρες πριν τα δικά της γενέθλια, γιόρτασαν τα 7α γενέθλια του γιου της Σπύρου με ένα ξεχωριστό πάρτι που είχε θέμα τους δεινόσαυρους. Αυτό το αποκάλυψε η ίδια μέσα από αναρτήσεις που έκανε, δείχνοντας τα αξεσουάρ που έκαναν το πάρτι αυτό ξεχωριστό.

marieta xrousala genethlia giou spirou 6

Η ίδια εκτός από τα ποτηράκια και κάποια δώρα, ανάρτησε και μια φωτογραφία του Σπύρου, γράφοντας: "Χαρούμενα γενέθλια Σπυράκο μας".

marieta xrousala genethlia giou spirou 1

Η φωτογραφία με τα τρία παιδιά της

Μπορεί τα γενέθλια του παιδιού της Μαριέττας να είναι μια σπουδαία μέρα για την ίδια, όμως δεν ξεχνά και δεν μπορεί να φανταστεί πόσο άσχημο είναι να είσαι μαμά και να έχεις τα παιδιά σου σε ένα μη ασφαλές μέρος. Ανάρτηση μέσα από την οποία ήθελε να δείξει την συμπαράστασή της σε όλες εκείνες τις πρόσφυγες μητέρες που κάνουν τα πάντα για να πάνε τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές μέρος.

Φωτογραφίζοντας τα τρία της παιδιά έγραψε: "Σαν μαμά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο απαίσιο είναι να έχεις τα παιδιά σου σε ένα μη ασφαλές μέρος!".

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαριέττα Χρουσαλά είναι παντρεμένη με τον Λέοντα Πατίτσα και μαζί έχουν τρία παιδιά. Την Μαργκώ, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved