Τζένη Μπότση: Η κόρη της κάνει ιππασία - Οι αναρτήσεις που έκανε

Η Αλίκη κάνει ιππασία και τρελαίνει τη μαμά της.

Τζένη Μπότση: Η κόρη της κάνει ιππασία - Οι αναρτήσεις που έκανε

Μετά το κανόε καγιάκ που έκανε το καλοκαίρι η μικρή Αλίκη, ήρθε η ιππασία. Η κόρη της Τζένης Μπότση, αποφάσισε να κάνει ιππασία και κάπως έτσι φόρεσε τις κίτρινες γαλότσες της και οδηγήθηκε προς τη σχολή ιππασίας στη Βαρυμπόμπη όπου ξεκίνησε μαθήματα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την Αλίκη να ιππεύει ένα μικρό πόνυ, φορώντας το προστατευτικό κράνος, το γιλέκο και τα καινούρια της γαλοτσάκια που όπως φαίνεται λάτρεψε πολύ.

Μια μικρή Αμαζόνα

Η μαμά Τζένη Μπότση αφού αποκάλυψε ότι η μικρή αρχίζει μαθήματα ιππασίας, λίγο αργότερα έδειξε τη χαρά, την περηφάνια και την τρέλα της όταν είδε τη μικρή της Αμαζόνα να ιππεύει για πρώτη φορά το πόνυ της.

Η σχολή ιππασίας που διάλεξε η ηθοποιός για την κόρη της έχει ως κύριο στόχο τη σωστή εκπαίδευση και την παροχή ουσιαστικών ιππικών γνώσεων στους μαθητές της.

Είναι η μοναδική Σχολή Ιππασίας στην Ελλάδα, που διαθέτει αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων και εφοδιάζει τους μαθητές της με συστηματοποιημένη και ουσιαστική γνώση, η οποία είναι απαραίτητη για να συνεχίσουν επιτυχώς την ενασχόλησή τους με τα άλογα και την ιππασία, είτε οι στόχοι τους είναι αθλητικοί είτε ψυχαγωγικοί.

Άλλα διάσημα παιδιά που λατρεύουν την ιππασία

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, Ελένη καθώς και η Αναστασία, η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη και ο μικρός τους γιος, Απόλλωνας, λατρεύουν τα άλογα και κάνουν ιππασία.

Δείτε μερικές δικές τους αναρτήσεις παρακάτω.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved