Σταύρος Ξαρχάκος: Η απίθανη φωτογραφία με τον γιο του

Ο Σταύρος Ξαρχάκος είναι αφοσιωμένος σε αυτά που του λέει ο γιος του

Σταύρος Ξαρχάκος: Η απίθανη φωτογραφία με τον γιο του
Instagram@ irosaia4

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία του Σταύρου Ξαρχάκου με τον γιο τους, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύζυγός του, Ηρώ Σαΐα.

Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης κάθεται αντικριστά με τον Σταύρο junior (έχει το ίδιο όνομα με τον μπαμπά του) και παρακολουθεί με ενδιαφέρον όσα του λέει.

https://www.instagram.com/p/CifX_GLoREO

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα είναι παντρεμένοι από το 2015 και το 2016 ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ο Σταύρος και η Μαρία Ιζόλδη.

https://www.instagram.com/p/CeJfuJ-qyXC

Η σχέση της με τον μουσικοσυνθέτη και η μητρότητα

Η γνωστή ερμηνεύτρια σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά-δες» είχε μιλήσει για τη σχέση με τον Σταύρος Ξαρχάκο αλλά και τη μητρότητα.

«Όταν γνωριστήκαμε, ήταν μια σχέση τρελή. Ο ίδιος με χαρακτήριζε ως πυρετό κάποιες φορές… Λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουμε, δεν νομίζω πως στο δικό του μυαλό όπως και στο δικό μου, υπήρχε το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε παιδιά. Πέρασαν και αρκετά χρόνια μέσα στη σχέση μας για να φτάσουμε να πούμε ότι θα κάνουμε οικογένεια».

Και πρόσθεσε: « Αυτό ήρθε με τον χρόνο και με το δέσιμο μεταξύ μας και με το γεγονός πώς βλέπαμε ότι παρά τις διαφορές μας, έχουμε το σημαντικότερο που είναι η αγάπη.»

Η ίδια δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες των παιδιών τους που είναι πλέον 6 ετών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved