Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο μικρός του γιος έγινε ενός και δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δημοσίευσε μία throwback φωτογραφία και με τους δύο γιους του μαζί.

Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο μικρός του γιος έγινε ενός και δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία

Ενός έτους έγινε χθες ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη. Το αγοράκι γεννήθηκε στις 4 Οκτώβρη του 2021 και τα χαρμόσυνα νέα είχε τότε ανακοινώσει ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσω Instagram.

«Welcome baby Jordan... Και η μαγεία συνεχίζεται... Αν υπήρχαν λόγια θα τα έγραφα...» έγραψε ο τραγουδιστής κάτω από την πρώτη φωτογραφία με το νέο μέλος, λίγο μετά τον τοκετό.

giorgos papadopoulos gioi 7

Με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Ιορδάνη ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες του γιου τους και του ευχήθηκαν και διαδικτυακά.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι αυτήν την περίοδο το ζευγάρι είναι μαζί στο εξωτερικό για την περιοδεία του τραγουδιστή σε Αμερική και Καναδά, ενώ τα δύο παιδιά έμειναν πίσω με την γιαγιά τους.

«Ιορδανάκο μουυυ Χρόνια Πολλά ! Αν και είμαι μακριά σου σήμερα (είσαι σε καλά χέρια @vasiliadou.k) ,υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σου για μια ζωή. 🙏🏼 Ευχαριστώ που με έκανες μανούλα για δεύτερη φορά. Σ´αγαπώ και μου λείπεις ψυχούλα μου» έγραψε η Γαλάτεια Βασιλειάδη κάτω από την φωτογραφία με τον λίγων ημερών τότε γιο της αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/CjRBFq5uS9V

Αρκετά πιο λιτή αλλά όλο νόημα ήταν η ανάρτηση του τραγουδιστή:

«Χρόνια πολλά με υγεία αστέρι μου… Αν υπήρχαν λόγια θα τα έγραφα…»

Με αφορμή τα γενέθλια του γιου του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος προτίμησε να μοιραστεί μία φωτογραφία και με τους δύο γιους του μαζί, τον εορτάζοντα Ιορδάνη και τον τριών ετών, Άγγελο.

https://www.instagram.com/p/CjRBz_Qp97l

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του είναι και οι δύο αρκετά ενεργοί στο Instagram και μοιράζονται συχνά-πυκνά στιγμιότυπα της οικογενειακής τους ευτυχίας.

Δείτε φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει με τα παιδιά τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved