Viral βίντεο στο TikTok δείχνει πώς τα μωρά που ζουν στη Δανία κοιμούνται έξω μόνα τους

Τα κουκουλώνουν και τα αφήνουν να κοιμηθούν όσο οι μαμάδες πίνουν το καφεδάκι τους.

Viral βίντεο στο TikTok δείχνει πώς τα μωρά που ζουν στη Δανία κοιμούνται έξω μόνα τους

Μερικές φορές το να βάλετε το μωρό σας για έναν μικρό και γρήγορο υπνάκο μπορεί να μοιάζει απίθανο. Τι θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι τον καλύτερο και γρήγορο υπνάκο το μωρό σας μπορεί να τον κάνει... έξω όσο εσείς πίνετε ένα ζεστό καφεδάκι και το παρακολουθείτε από τη τζαμαρία της καφετέριας;

Τα μωρά που κοιμούνται έξω είναι η νέα τεχνική που εφαρμόζεται στη Δανία και σε άλλες Σκανδιναβικές χώρες.

Η TikToker, @annieineventyrland, δημοσίευσε ένα viral βίντεο όπου εξηγεί το έθιμο που έχουν να αφήνουν τα μωρά να κοιμούνται έξω (στο καρότσι τους), είτε βρέχει είτε έχει ήλιο.

«Η πρακτική που εφαρμόζουν οι Δανοί, να κοιμάται το μωρό δηλαδή στο καρότσι του, έξω, δεν είναι μόνο μια μόδα ή ένα trend, αλλά συνιστάται ακόμη και από τις μαίες και τις νοσοκόμες», λέει στο βίντεο και συνεχίζει.

«Ο καθαρός αέρας λέγεται ότι κρατά τα μωρά υγιή και τα βοηθά να κοιμούνται καλύτερα. Επίσης ο ύπνος του μωρού στο καρότσι γίνεται με ό,τι καιρό και αν έχει έξω».

Στο βίντεο φαίνονται διάφορες φωτογραφίες καροτσιών που βρίσκονται έξω από καφετέριες, αυλές ακόμη και σε πάρκα. Μπορεί να είναι λίγο περίεργο να αφήνεις το μωρό σου έξω, στο καρότσι του, ενώ βρέχει, αλλά η Δανή μητέρα τεσσάρων παιδιών εξηγεί ότι τα μωρά είναι ντυμένα κατάλληλα, αν κάνει κρύο έχουν πουπουλένιο πάπλωμα που τα βοηθά να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματός τους και ειδικό σκέπαστρο που τα προφυλάσσει από τη βροχή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved