Τζένη Μπότση: Πάρτι με θέμα «γοργόνες» για τη γιορτή της κόρης της

Η Τζένη Μπότση διοργάνωσε ένα πάρτι για την μικρή Αλίκη και έφταξε με τα χεράκια της τα αλμυρά σνακ στον μπουφέ. 

Τζένη Μπότση: Πάρτι με θέμα «γοργόνες» για τη γιορτή της κόρης της

Η Τζένη Μπότση διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τρία περίπου χρόνια πριν κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη μέχρι και τον τοκετό και έτσι τα νέα ότι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Νοέμβριο του 2019, έπεσανσ σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα, οι περισσότερες αναρτήσεις της, ωστόσο, αφορούν τη δουλειά της και στιγμές με φίλους της. Το τελευταίο διάστημα βέβαια, αυτό φαίνεται να αλλάζει. Η Τζένη Μπότση δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφία με την κόρη της, χωρίς φυσικά να μας δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/CGiCt6GBc9U

Τζένη Μπότση: Το πάρτι για την ονομαστική γιορτή της μικρής Αλίκης

Τα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα με την κόρη της είχε δημοσιεύσει η ηθοποιός λίγες μέρες πριν. Στις 17 Ιουλίου, η τρίχρονη κόρη της ηθοποιού είχε την ονομαστική της γιορτή. Και δεν ήταν η μόνη. Εορτάζουσα την ημέρα εκείνη ήταν και η μητέρα της, δεδομένου ότι η γιορτή της Αγίας Αλίκης συμπίμπτει με αυτήν της Αγίας Μαρίνας.

«Γιορτάζει σήμερα όλο το σπίτι» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

tzeni-mpotsi-kori-parti-giorti-(1).jpg

Η ηθοποιός διοργάνωσε ένα πάρτι για την κόρη της στο οποίο η ίδια είχε επιμεληθεί τον μπουφέ. Η Τζένη Μπότση είχε φτιάξει πίτες και άλλα αλμυρά σνακ τα οποία και απαθανάτισε για τους διαδικτυακούς της φίλους.

tzeni-mpotsi-kori-parti-giorti-(2).jpg

Ο μπουφές του πάρτι είχε φυσικά και γλυκά και μάλιστα εμπνευσμένα από τις γοργόνες, ένα θέμα που αγαπούν τα παιδιά και ιδιαίτερα τα μικρά κορίτσια.

tzeni-mpotsi-kori-parti-giorti-(3).jpg

Τζένη Μπότση: Η καθημερινότητα με την κόρη της μέσα από φωτογραφίες

Όσο η Αλίκη μεγαλώνει, τόσο πιο συχνά τη βλέπουμε στις αναρτήσεις της μαμάς της. Μαμά και κόρη αγαπούν να μαγειρεύουν παρέα, να παίζουν και να πηγαίνουν βόλτες.

https://www.instagram.com/p/CcZkQIhDeEL

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η κατά καιρούς η ηθοποιός στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved