Νόνη Δούνια: Βόλτα με την κόρη της - Φοβερή η ομοιότητά τους

Η Ρία όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στη μητέρα της.

Νόνη Δούνια: Βόλτα με την κόρη της - Φοβερή η ομοιότητά τους

Τα παιδιά της Nόνης Δούνια είναι στην εφηβεία.

Η κόρη της Ρία, θα γίνει το καλοκαίρι 16 ετών και ο αδελφός της ο Στάθης, 17 ετών. Ασχολούνται και οι δύο με τον αθλητισμό και τον ελεύθερο χρόνο τους τον περνούν με τους φίλους τους ενώ συνοδεύουν και τους γονείς τους σε κάποιες από τις κοινές εξόδους τους.

Τις προάλλες για παράδειγμα, η Ρία πήγε με τη μητέρα της βόλτα. Εβγαλαν μάλιστα και selfie την οποία η βουλευτής της Ν.Δ. δημοσίευσε κάνοντας tag και την κόρη της ( μετά από έγκρισή της).

Όπως βλέπετε μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ, ειδικά σε αυτή τη φωτογραφία.

noni dounia me kori ria1

Η μητρότητα, η γνωριμία με τον συζυγό της και η σχέση με τα παιδιά

Η Νόνη Δούνια είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» για την απόφαση να γίνει μητέρα, για το ρόλο που έπαιξε σε αυτό ο σύζυγός αλλά και για το ότι τα παιδιά της την έχουν μπλοκάρει στα social media.


https://www.instagram.com/p/CCEzso7n2H8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έγινα πολύ συνειδητοποιημένα μητέρα. Δεν υπάρχει το μητρικό φίλτρο, συμβαίνει όταν γνωρίζεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Την πρώτη ημέρα που γνώρισα τον άνδρα μου, στα 31 μου, κατάλαβα ότι θέλω να κάνω οικογένεια μαζί του. Ήξερα τι ζητούσα», είπε για την απόφασή της να γίνει μητέρα.

«Με τον άνδρα μου γνωριστήκαμε όταν ήμασταν σε άλλες σχέσεις, βρεθήκαμε ελεύθεροι μετά από μήνες και μείναμε μαζί από τότε. Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι με τον άνδρα μου, για αυτό είμαστε μαζί, υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός και καλή επικοινωνία», ανέφερε η Νόνη Δούνια για τη γνωριμία και τη σχέση με τον σύζυγό της.


https://www.instagram.com/p/Bw3wgcnHFHM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τα παιδιά μου θέλουν να έχουν τη δική τους ταυτότητα, και όχι να είναι τα παιδιά της Νόνης. Με έχουν μπλοκάρει στα social media, αποφεύγουν τις φωτογραφίες μαζί μου, δε θέλουν να τους ταγκάρω. Αν κάνω σχόλιο σε φωτογραφία των παιδιών μου είμαι τελειωμένη, δε θα μου ξαναμιλήσουν ποτέ. Ένα like κάνω και με το ζόρι», σημείωσε για τη σχέση της με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved