Kate Middleton: Βοήθησε 8χρονη μαθήτρια να αφήσει ένα λούτρινο στη βασίλισσα Ελισάβετ

Η χειρονομία της Kate Middleton συγκίνησε το νεαρό κορίτσι αλλά και τους συμμαθητές της.

Kate Middleton: Βοήθησε 8χρονη μαθήτρια να αφήσει ένα λούτρινο στη βασίλισσα Ελισάβετ
ASSOCIATED PRESS / Toby Melville

Σε λαϊκό προσκύνημα στο Westminster Hall τέθηκε η σορός της Βασίλισσας Ελισάβετ από την περασμένη Τετάρτη, και χιλιάδες άνθρωποι σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων περιμένοντας υπομονετικά για το « ύστατο χαίρε».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πάνω από 750.000 άνθρωποι αναμένεται να αποτίσουν φόρο τιμής στην αγαπημένη τους βασίλισσα.

Η συγκινητική χειρονομία της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Μεταξύ του πλήθους που συγκεντρώνεται καθημερινά έξω από τις πύλες της βασιλικής κατοικίας στο Σάντρινγκχαμ της ανατολικής Αγγλίας ήταν και μαθητές του σχολείου Howard Junior School.

Η 8χρονη Elizabeth Sulkovska ήταν ανάμεσά τους, όταν μπροστά της στάθηκε η Kate Middleton η οποία μαζί με τον σύζυγό της William, πήγαν να δουν από κοντά τα λουλούδια και τις αφιερώσεις που άφησαν εκεί χιλιάδες Βρετανοί.

APTOPIX Britain Royals

φώτο: Toby Melville/Pool via AP

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνομίλησε με αρκετά παιδιά του σχολείου και στη συνέχεια συνόδευσε τη μαθήτρια που κρατούσε ένα λούτρινο σκυλάκι Corgi προκειμένου να το αφήσει μεταξύ των άλλων αφιερωμάτων για τη βασίλισσα.

Ο διευθυντής του σχολείου, Gregory Hill είπε ότι η Elizabeth ήταν συγκλονιμένη κι έλαμψε από χαρά που την επέλεξε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Ήταν μια υπέροχη, καταπληκτική ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο Gregory Hill πρόσθεσε ότι ο θάνατος της βασίλισσας «άγγιξε και μια νέα γενιά. Η παλαιότερη γενιά προφανώς γνώριζε τη βασίλισσα αλλά τα μικρά παιδιά που δεν έχουν «ζήσει» τη βασίλισσα για πολύ καιρό στο θρόνο συγκινούνται πολύ από τον θάνατό της και πραγματικά θέλουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να την τιμήσουν και να μην την ξεχάσουν ποτέ».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, θα τελεστεί στο Αββαείο στο Westminster, η κηδεία της μακροβιότερης μονάρχη στην ιστορία της Γηραιάς Αλβιώνας.

Πηγή:heart.co.uk.dailymail.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved