Kate Middeton: Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί και παραμένει αδύνατη

Τι τρώει η Δούκισσα του Cambridge και έχει αυτήν την καλλίγραμμη σιλουέτα ακόμα και μετά από τρεις γέννες;

Kate Middeton: Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί και παραμένει αδύνατη

H Kate Middleton είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες στην υφήλιο, όχι μόνο επειδή έχει παντρευτεί τον πρίγκιπα William και είναι μέλος της πιο διάσημης βασιλικής οικογένειας, αλλά και επειδή είναι πάντα όμορφη, σικάτη και λαμπερή.

Ακόμα και την περίοδο της εγκυμοσύνης της, οι εμφανίσεις της γίνονταν talk of the town, ενώ σίγουρα πολλές γυναίκες αναρωτιούνται πώς καταφέρνει και διατηρεί αυτό το κορμί ακόμα και μετά από τρία παιδιά.

Η Δούκισσα το Cambridge προσέχει τη διατροφή της, αθλείται, ενώ όπως σας είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο, έχουν υπάρξει περίοδοι που έχει κάνει δίαιτα, όπως λίγο πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα William. Τότε, η διάσημη μαμά είχε ακολουθήσει τη δημοφιλή σε αρκετούς celebrities δίαιτα Dukan η οποία περιέχει πολλές πρωτεΐνες και λίγους υδατάνθρακες, για να χάσουν κιλά.

kate middleton diaita 1

Ποια είναι όμως η καθημερινή διατροφή της Kate Middleton πλέον, που ακολουθεί σταθερά και δεν παίρνει ούτε γραμμάριο; Δείτε τι προτιμάει για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, αλλά και για τα ενδιάμεσα γεύματα, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή πληροφοριών: hellomagazine.com I πηγή φωτογραφιών Kate Middleton: Instagram @kensingtonroyal

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved