Μελίνα Μακρή: Νέες φώτο από τη λαμπερή βάφτιση του γιου της

Νέες φωτογραφίες από τη λαμπερή βάφτιση του γιου της δημοσίευσε η Μελίνα Μακρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μελίνα Μακρή: Νέες φώτο από τη λαμπερή βάφτιση του γιου της
instagram @ melina_makris

«Μες στο βυθό! Μες στο βυθό!
Ό,τι ζητήσεις, ό,τι ποθήσεις είναι εδώ!
Πάνω στη γη σκληρή δουλειά, κάτω απ' τον ήλιο στη σκλαβιά
Κι εμείς γελάμε και τραγουδάμε μες στο βυθό» τραγουδούσε ο Σεμπάστιαν στην μικρή Γοργόνα όταν αποφάσισε να φύγει από τον βυθό και με μερικούς στίχους αυτού του τραγουδιού συνόδευσε και η Μελίνα Μακρή τις φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό μπουφέ που είχε στην βάφτιση του γιου της, Ιωάννη.


"...Άκουσε με παιδάκι μου, ο κόσμος των ανθρώπων έχει τα χάλια του, η ζωή στον βυθό είναι καλύτερη από οτιδήποτε εκεί πάνω...."💙
Diving into the deep

Ο μικρός βαφτίστηκε και οι γονείς του διοργάνωσαν την πιο όμορφη βάφτιση όπως είδατε και εσείς στις παραπάνω που είχε θέμα τον βυθό.

Η εντυπωσιακή βάφτιση

Όπως βλέπετε ο μπουφές για να τιμήσουν τον γιο τους τα είχε όλα: εντυπωσιακή τούρτα, ντόνατς, cupcakes με τους χαρακτήρες από την ταινία Nemo, μπισκότα, ροφήματα, cakepops και άλλα πολλά.

https://www.instagram.com/p/CiXvDf7DDcq

Η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της Φράνκι Λούβαρης βάφτισαν τον γιο τους στις 10 Σεπτεμβρίου , όμως πριν λίγες ώρες η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες.

«10. 09. 22 - Ιωάννης
Το αγόρι μας βαφτίστηκε ένα πανέμορφο, πολύχρωμο, φωτεινό, ζεστό πρωινό, δίπλα στους αγαπημένους μας ανθρώπους!💙»

Αν ετοιμάζετε βάφτιση με θέμα τον βυθό δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τη διακόσμηση και τη βάφτιση του μικρού Ιωάννη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved