Η Μελίνα Μακρή δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον πρόωρο νεογέννητο γιο της

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της.

Η Μελίνα Μακρή δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον πρόωρο νεογέννητο γιο της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μελίνα Μακρή εδώ και περίπου ενάμιση μήνα η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φρανκ Λουβάρη.

Τότε τα νέα είχε ανακοινώσει η ίδια γράφοντας ότι ο μικρός γεννήθηκε πρόωρα και δεν ήταν προετοιμασμένη ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγός γης.


https://www.instagram.com/p/CZkG--ljkVQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"New boy in town!??
03/02/22

Μας αιφνιδίασες κ ήρθες νωρίτερα! Δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι είσαι εδώ, ούτε ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα αυτά που νιώσαμε για σενα! Σε λατρεύουμε!

Μετά από μια απαιτητική εγκυμοσύνη, βίωσα μια πολύωρη γέννα που ήθελε φροντίδα, και είμαστε τόσο τυχεροί που ο γυναικολόγος μου @dr.lampros.dimolenis με πρόσεξε τόσο πολύ, με καθησύχαζε σε όλη την πορεία και έβγαλε τον μικρούλη με ασφάλεια! Είσαι ο καλύτερος!❤?

Επίσης ευχαριστώ τις μαίες μου: @gwgwpat_ και τα κορίτσια του @mynewbabycenter για την βοήθεια κ ενημέρωση!

Ευχαριστώ την μαιευτική κλινική @mitera.gr
Να είστε καλά όλοι σας με υγεία κ αγάπη!❤"

Ο μικρός σαράντισε και αυτές είναι οι φωτογραφίες του

Ο μικρούλης στις 15 Μαρτίου, όπως σχολίασε και η ίδια η τραγουδίστρια, που πρόσφατα έκανε μια επανεμφάνιση με το reunion των Vegas στο Chart Show, έγινε 40 ημερών και οι φωτογραφίες που ανάρτησε είναι από εκείνη την ημέρα. Μάλιστα είναι οι πρώτες φωτογραφίες που βλέπουμε με τον γιο της.

"Αυτές οι φωτογραφίες είναι από την μέρα που σαραντίσαμε, Τρίτη 15 Μαρτίου ?
Πόσο μικρούλης ήσουν αγάπη μου, θυμάμαι που πάσχιζα να σου βάλω βάρος τις πρώτες εβδομάδες και στεναχωριόμουν που έπρεπε να σε πιέζω για να τρως παραπάνω, που φοβόμουν τα πάντα κ ειδικά το μπάνιο σου γτ είχες τόσο ευαίσθητο δερματάκι σαν προωράκι που ήσουν κ ήθελες ιδιαίτερη φροντίδα. ..σ ευχαριστώ @e.pezou για την σωτήρια καθοδήγηση σου εκείνες τις πρώτες μέρες που ένιωθα πως χρειάζομαι ένα χέρι να πιαστώ❤?
Όσο δύσκολο κ αν ήταν που γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid, οι αγκαλιές μας μπεμπέτο μου τα εσβησαν όλα...❤"

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved