Κατερίνα Καραβάτου: Τρυφερές στιγμές με την κόρη της Αέλια

H Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε στιγμιότυπα με τη μοναχοκόρη της.

Η Κατερίνα Καραβάτου τις τελευταίες ημέρες έκανε αρκετές αναρτήσεις με τα παιδιά της. Οι αφορμές ήταν δύο : το άνοιγμα των σχολείων και τα γενέθλια της Αέλιας που έγινε 11 ετών.

Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες με την Αέλια.

Στις περισσότερες δημοσιεύσεις που έχει κάνει, είναι με τον Αρίωνα ο οποίος φέτος πηγαίνει στην Α’ Δημοτικού.

Η 11χρονη Αέλια

Φέτος η Αέλια τελειώνει το Δημοτικό. Η μητέρα της λοιπόν ανέβασε σε insta story την τρυφερή αγκαλιά με την μοναχοκόρη της, την ημέρα που πήγε στο σχολείο ως εκτάκι πια.

"Eίναι πια εκτάκι!!!!!! Θα τρελαθώ!!!! Καλή αρχή Αέλια μου!!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η σχέση με την κόρη της είναι στενή και όπως έχει πει παλιότερα στην εκπομπή της στο Mega, μαζί ακούν Josephine και μάλιστα έχουν το δικό τους χορευτικό.

Τόσο για την ίδια και όσο και για τον Κρατερό Κατσούλη τα παιδιά ήταν και θα είναι η προτεραιότητά τους. Μιλώντας στην εκπομπή After Dark μίλησε για το πώς είναι ως μητέρα:

« Θα πρέπει να είμαι αυστηρή, να βάλω κάποια όρια δεν γίνεται διαφορετικά, αλλά ξέρουν ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να με κάνουν ό,τι θέλουν κι αυτό προσπαθώ να το πολεμήσω. Θέλω τα παιδιά να παίρνουν πολλή αγάπη, να αισθάνονται άνετα, δεν θέλω να τα έχω υπό περιορισμό, να μεγαλώνουν ελεύθερα, όμορφα, να γίνουν ανεξάρτητα και δυνατά».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες της 11χρονης Αέλιας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved