Άννη Πανταζή: Βάφτισε τον γιο της – Οι πρώτες φωτογραφίες

Η Άννη Πανταζή βάφτισε τον 10 μηνών γιο της.

Άννη Πανταζή: Βάφτισε τον γιο της – Οι πρώτες φωτογραφίες

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για την Άννη Πανταζή και τον Χριστόφορο Χούμο, καθώς βάφτισαν τον 10 μηνών γιο τους παρουσία φίλων και συγγενών. Το όνομα αυτού; Φίλιππος.

Η βάφτιση έγινε στην Παναγία την Καταφυγιώτισσα, ένα γραφικό και όμορφο εκκλησάκι που αγναντεύει τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού στην Παλαιά Φώκαια.

Η Άννη Πανταζή μοιράστηκε ήδη από χθες με τους ακολούθους της τα πρώτα στιγμιότυπα. Τα περισσότερα ήταν φωτογραφίες που δημοσίευσαν άλλοι παρευρισκόμενοι στη βάφτιση και τις οποίες έκανε η ίδια share στο προφίλ της στο Instagram. Η αθλήτρια επέλεξε για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα ένα λευκό φόρεμα, λευκά πέδιλα, απαλό μακιγιάζ και έναν κομψό χαμηλό κότσο.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον γιο της, το αγοράκι δεν φαίνεται να κλαίει, αντιθέτως περιεργάζεται ό,τι γίνεται γύρω του με ενδιαφέρον. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Άννη Πανταζή στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

Άννη Πανταζή: Η καθημερινότητα με δύο παιδιά και η στενή σχέση με την αδερφή της

Η Άννη Πανταζή έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον Νοέμβριο του 2021. Τη εγκυμοσύνη της είχε ανακοινώσει ταυτόχρονα με την αδερφή της, Κλέλια Πανταζή, όταν κι εκείνη διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Οι δύο αδερφές μένουν δίπλα, είναι κολλητές και γέννησαν τα δεύτερα παιδιά τους με δύο μήνες διαφορά.

https://www.instagram.com/p/Cbh0b2QMzRY

Η Κλέλια Πανταζή σε συνέντευξή της στο Mothersblog.gr είχε αναφέρει:

«Είμαστε η μία το στήριγμα της άλλης. Εγώ είμαι η μεγάλη αδερφή οπότε με το που ήρθε στο σπίτι, ανέλαβα τον ρόλο να την προστατεύω. Επίσης, επειδή είχαμε παράλληλους βίους και με τον πρωταθλητισμό και με το «Dancing with the Stars», ήταν σαν ήξερα πάντα τι να τη συμβουλεύσω ή να της πω τι να προσέξει σε πράγματα που είχε κάνει εγώ ως μεγαλύτερη.

Στη μητρότητα βέβαια έγινε το ανάποδο. Έκανε η Άννυ το πρώτο βήμα και αυτό ήταν το καλύτερο σεμινάριο για μένα. Από το πρώτο βράδυ που γέννησε ήμουν μαζί της στο μαιευτήριο, ήμουν στα πρώτα μπάνια του μωρού, στα αλλάγματα σε όλα, οπότε το ζούσα και έβλεπα τι με περιμένει. Είμαστε πολύ χαρούμενες που και σε αυτό ήμαστε μαζί και γιατί τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν μαζί σαν αδέρφια και όχι σαν ξαδέρφια.»

Η Κλέλια Πανταζή, είναι η νονά της μεγάλη κόρη της Άννης Πανταζή, Χριστιάννα, η οποία και έχει αδυναμία στον ξάδερφό της, Μιχαήλ. Μάλιστα οι δύο αδερφές ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες με τα μεγαλύτερα παιδιά τους που όπως φαίνεται απολαμβάνουν να παίζουν και κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί.

https://www.instagram.com/p/Ce1H5mWIkH2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved