Ορφέας Αυγουστίδης: Τρώγοντας πεπόνι στην παραλία με τον γιο του

Ο μικρός μεγάλωσε πολύ!

Ορφέας Αυγουστίδης: Τρώγοντας πεπόνι στην παραλία με τον γιο του
instagram @ orfeas_avgoustidis

"Δεν γινόμαστε καλοί πατεράδες μόνο επειδή παίζουμε με τα παιδιά μας, ή επειδή περνάμε μαζί τους λίγο χρόνο παραπάνω. Το θέμα είναι να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα και αυτό το κάνουμε με τον τρόπο που φερόμαστε στη ζωή μας γενικά. Θέλω να πω δεν μου λέει κάτι ένας πατέρας που δίνει χρόνο στο παιδί του, αλλά τσαλακώνει ένα κομμάτι χαρτί και το πετάει στον δρόμο. Είναι όλα μαζί, είναι μία πολύ μεγάλη ευθύνη του γονέα και καλό είναι να το υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας και να μην περιμένουμε μόνο να βρούμε τον τρόπο για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς. Δεν έχει να πας κάπου στην ζωή. Μόνο το εδώ και το τώρα. Δεν έχεις λόγο να βιαστείς για να πάει το παιδί στο σχολείο, να βιαστείς για να φύγει το παιδί από το σπίτι. Γιατί; Για να αράξεις;", είχε πει ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του στο Mothersblog με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα και απαντώντας στην ερώτηση "Μπαμπάς για σένα σημαίνει"

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις. Πιο σημαντικός από όλους τους ρόλους όμως που έχει αναλάβει, ένας ρόλος ζωής, απαιτητικός, από αυτούς που «υποδύεσαι» χωρίς πρόβα, είναι ο ρόλος του πατέρα.

https://www.instagram.com/p/ChQBsXdrXfK

Ο Αχιλλέας-Κωνσταντίνος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021 και ακούγοντας τον ηθοποιό να μιλάει για τον γιο του, σε πολλές από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει από τη μέρα της γέννησης του μικρού, γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι έχει αγκαλιάσει τον νέο του αυτόν ρόλο με υπευθυνότητα, τρυφερότητα, ζεστασιά.

Ο ίδιος είναι αρκετά φειδωλός σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή και αρκετά προσεκτικός στο τι αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Είμαι προσωπική ζωή, είναι προσωπική και προτιμά να κρατά τις στιγμές μόνο για εκείνον και την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/CNZr-EmLNEi

Ωστόσο, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του Αχιλλέα - Κωνσταντίνου, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια προσωπική στιγμή από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο Ορφέας, η σύζυγός του και ο γιος τους, απολαμβάνουν από μια φέτα πεπόνι ο καθένας, δίπλα στην θάλασσα. Η απόλυτη καλοκαιρινή στιγμή. Μια φωτογραφία, που σίγουρα θυμίζει σε πολλούς από εμάς κάτι από τα δικά μας παιδικά καλοκαίρια. Τότε που η μαμά ή η γιαγιά, έκοβαν μια φέτα καρπούζι ή πεπόνι και βγαίναμε στην αυλή να την απολαύσουμε με λαχτάρα.

Στη φωτογραφία διακρίνεται το μουτράκι του μικρού Αχιλλέα και εμείς αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι τα μαύρα του μαλλιά και τα χειλάκια που θυμίζουν πολύ τον μπαμπά, Ορφέα.

https://www.instagram.com/p/ChmOJiWLwKm

Τη φωτογραφία συνόδευσε ο Ορφέας Αυγουστίδης με την εξής λεζάντα: "Λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν".

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή από γνωστούς και αγνώστους. Ανάμεσα στα σχόλια βρήκαμε και της γιαγιάς, Μαρίας Τζομπανάκη η οποία σχολίασε "Λατρεία", και συμπλήρωσε αρκετές κόκκινες καρδούλες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved