Ορφέας Αυγουστίδης: Ποζάρει στον φακό με τα παιχνίδια του γιου του

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ηθοποιός στο Instagram. 

Ορφέας Αυγουστίδης: Ποζάρει στον φακό με τα παιχνίδια του γιου του

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Ορφέας Αυγουστίδης σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός" η οποία έχει αγαπηθεί από το κοινό και θεωρείται μία από τις επιτυχίες της σεζόν. Επίσης, εξαιρετικές κριτικές έχει αποσπάσει και για την ερμηνεία του στη θεατρική παράσταση "Η Μηχανή του Τούρινγκ" σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Σε προσωπικό επίπεδο, τον περασμένο Απρίλιο ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Όλα αυτά τα χρόνια ο Ορφέας Αυγουστίδης διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Σπάνια οι σχέσεις του έβλεπαν το φως της δημοσιότητας και ποτέ δεν είχε δώσει αφορμές για σχόλια και ερωτησεις. Ως μπαμπάς οι αναρτήσεις με τον γιο του είναι λιγοστές, με πρώτη και σίγουρα πιο τρυφερή αυτή ανήμερα της γέννησης του. Πιο συγκεκριμένα, στις 08 Απριλίου, ο ηθοποιός έγραψε στο προφίλ του μεταξύ άλλων:

"Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων."

Σε αυτήν την ανάρτηση ο ηθοποιός δημοσιευσε και την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειας.

orfeas augoustidis 1

Οι περισσότερες αναρτήσεις του καλλιτέχνη στο Instagram αφορούν τη δουλειά του. Εξαίρεση αποτελεί ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε μερικές εβδομάδες πριν οπου τον είδαμε να ποζάρει στον φακό με τα παιχνίδια του γιου του.

Δείτε το μαζί με όλες τις φωτογραφίες του Ορφέα Αυγουστίδη με τον μικρό του γιo στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved