Η Εύη Φραγκάκη δημοσίευσε φωτογραφία με τον 13χρονο γιο της

Του έχει μεγάλη αδυναμία και αυτό φαίνεται στη νέα φωτογραφία της.

Η Εύη Φραγκάκη δημοσίευσε φωτογραφία με τον 13χρονο γιο της
instagram @evyfragaki

Η δημοσιογράφος, Εύη Φραγκάκη, δημοσίευσε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία με τον 13χρονο γιο της, Σταύρο.

Η Εύη Φραγκάκη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στον γιο της και του έχει μεγάλη αδυναμία. Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που τον κοιτάζει στη νέα φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε και εσείς, μητέρα και γιος βρίσκονται δίπλα -δίπλα ενώ τρώνε "junk food" όπως συγκεκριμένα σχολιάζει.

https://www.instagram.com/p/ChXHo8zNMzz

«Καλοκαίρι είναι: να κάνουμε μαζί βουτιές, να γελάμε παρέα πάνω από junk food (πότε - πότε), να είμαι υπερήφανη για το νέο σου πτυχίο, να σε βλέπω να παίζεις σαν μικρό παιδί, να σε χαζεύω όταν με κρατάς αγκαλιά σαν μεγάλος άντρας! Ως μανού σου, είμαι απλά η αρχή σου, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να τη ζήσεις όπως αξίζει σε σένα και όπως τη θελήσεις εσύ! »

Η δημοσιογράφος σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τον μονάκριβο γιο της, γι' αυτό και εμείς μαζέψαμε τις ομορφότερες και πιο πρόσφατες που βρήκαμε μέσα στον λογαριασμό της και δημιουργήσαμε μια όμορφη gallery. Μάλιστα στις λεζάντες θα δείτε και το κείμενο που συνόδευσε τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει για τα 12α γενέθλιά του. Όμορφο, τρυφερό και γεμάτο μαμαδίστικη αγάπη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved