Ντορέττα Παπαδημητρίου: Παίζει με την ανιψιά της και η φώτο έχει γίνει ήδη viral

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ξετρελαθεί με την ανιψιά της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Παίζει με την ανιψιά της και η φώτο έχει γίνει ήδη viral
instagram @Doretta Papadimitriou

Τι λέει ο σοφός λαός για τις γιαγιάδες; "Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου"; Ε... στην περίπτωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου, θα αλλάξουμε λίγο την παραπάνω φράση και θα την κάνουμε "Της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου... και τρεις.... και τέσσερις!" και αυτό γιατί είναι γνωστή πια η αδυναμία που έχει η γλυκιά ηθοποιός στην ανιψιά της.

Πάνε οι αναρτήσεις που βλέπαμε τους γιους της. Τώρα το feed της Ντορέττας Παπαδημητρίου, γεμίζει από όμορφες στιγμές με τη μικρή Κατερίνα και οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν χορταίνουν να τη βλέπουν.

Μια τέτοια ανάρτηση είναι και η παρακάτω, που έκανε η ηθοποιός μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όπως θα δείτε και εσείς, παίζει "χειμωνιάτικη ντουλάπα" με τη μικρούλα κόντρα στον ζεστό καιρό και τον καύσωνα των ημερών.

https://www.instagram.com/p/CgmaYO-sqXj

"Παίζουμε ντουλάπες .Με χειμωνιάτικα 😁😬
Η Κατερίνα αποφασίζει κι εγώ ακολουθώ ❤️❤️❤️
#playtime #nieceandaunt #absolutelove" σχολίασε και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Να είσαι μια θεία όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Από όλους εκείνους που θα αγκαλιάσουν και θα καλωσορίσουν ένα μωρό στην οικογένεια, μια θεία, είναι εκείνη που ξεχωρίζει. Είναι "αγαπησιάρες", τρελές, αγαπούν το ανίψι τους με όλο τους το είναι, δεν χαλάνε χατίρι στον ανιψιό ή την ανιψιά τους, παίζει σαν μωρό και δεν μαλώνει ποτέ.

Μια τέτοια θεία είναι και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αφιερώνει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της στην μικρή Κατερίνα, δεν μαλώνει, κοιμίζει τη μικρούλα, την ταΐζει, ξενυχτάει δίπλα της, κάνει χατίρια που δεν "λέει στη μαμά" . Όσες είστε θείες, σίγουρα έχετε πει πολλάκις στο αγαπημένο σας ανίψι "μην το πεις στη μαμά" έτσι δεν είναι;

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Ντορέττας με την αγαπημένη της Κατερινούλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved