Κατερίνα Μουτσάτσου: Οικογενειακές διακοπές στην Αίγινα - Οι γιοι της έχουν μεγαλώσει πολύ

Στην Αίγινα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές της η Κατερίνα Μουτσάτσου με τους γιους και τον σύζυγό της.

Κατερίνα Μουτσάτσου: Οικογενειακές διακοπές στην Αίγινα - Οι γιοι της έχουν μεγαλώσει πολύ

Η Κατερίνα Μουτσάτσου τα τελευταία αρκετά χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες όπου και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Τσαρλς Κόμο και έχουν αποκτήσει δύο γιους τους οποίους βλέπουμε συχνά να πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CeNnmoxrK2v

Η ηθοποιός επισκέπτεται την Ελλάδα με κάθε ευκαιρία. Αγαπημένος της προορισμός η Αίγινα, όπου και έγινε η βάφτιση του μικρού της γιου έναν χρόνο πριν.

https://www.instagram.com/p/CR2SLDXrfV3

Την Αίγινα επέλεξε και φέτος για τις καλοκαιρινές του διακοπές το ζευγάρι, τουλάχιστον για αρχή, και η ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες τους με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Τις εντυπώσεις στις φωτογραφίες δεν κλέβει μόνο το όμορφο σκηνικό αλλά και τα δύο αγόρια που έχουν πια μεγαλώσει πολύ.

Βεβαια αυτες δεν είναι οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Μουτσάτσου από την Αίγινα μιας και βρίσκονται ήδη αρκετές μέρες εκεί. Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Κατερίνα Μουτσάστου: Η καθημερινότητα με τους γιους της

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι πολύ ενεργή στα κοινωνικά μέσα τα οποία αξιοποιεί όχι μόνο για να μοιραστεί στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, αλλά και σκέψεις για ζητήματα που την προβληματίζουν και την απασχολούν.

Αρκετές πάντως είναι οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τους δύο γιους της. Η ηθοποιός προσπαθεί να περνάει με τα παιδιά της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, παίζουν, πηγαίνουν βόλτες και είναι μία δεμένη και αγαπημένη οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CfPj2uEFusk

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τον Ιούνιο του 2020, ήρθε μετά από μια αποβολή και ήταν θεόσταλτο δώρο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην εκπομπή του Alpha «Ιστορίες του Hollywood» και στον Γιώργο Σατσίδη. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανάμεσα στον μεγάλο μου γιο που είναι τεσσάρων και στο μωρό που έχω τώρα, έχασα ένα ενώ ήμουν έξι μηνών έγκυος».

Ίσως αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που κράτησε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κρυφή για πολλούς μήνες ακόμα και από τους δικούς της ανθρώπους, και τη γνωστοποίησε μόλις ένα μήνα πριν γεννήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved