Μπραντ – Χριστόπουλος: Ο γιος τους παίζει στην άμμο και το απολαμβάνει

Μία σειρά από νέες φωτογραφίες με τον γιο της δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ στο Instagram.

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έγιναν γονείς πριν από 1,5 χρόνο. Ο μικρός Χρήστος είναι η αδυναμία τους και το ζευγάρι συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα.

Ήδη από το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό, ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα φωτογραφίες και βίντεο με τον νεογέννητο τότε γιο του και ήδη φαινόταν πόσο δοτικός μπαμπάς είναι.



Τώρα που το αγοράκι έχει μεγαλώσει, μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες δραστηριότητες μαζί: Πηγαίνουν βόλτες, κάνουν ταξίδια, ποδηλατάδες και πολλά ακόμα.



Εξίσου απολαυστικές είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Ανίτα Μπραντ στο προφίλ της. Η make up artist μοιράζεται με τους ακολούθους της σκέψεις και μαμαδίστικες εμπειρίες όπως την πρόκληση του ταΐσματος ενός νηπίου.

Ανίτα Μπράντ: Η νέα φωτογραφία του μικρού Χρήστου

Μία νέα φωτογραφία του Χρήστου δημοσίευσε πρόσφατα η Ανίτα Μπραντ. Μαμά και γιος βρίσκονται στη θάλασσα και το αγοράκι παίζει στην αμμουδιά με το φουσκωτό του, φορώντας μαγιό, μπλουζάκι και καπέλο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η make up artist μαζί με ακόμα περισσότερες που είχε αναρτήσει στο παρελθόν, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved