Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για όλα τα ζώδια

Καθώς ο χρόνος κυλάει, γρήγορα μαζί του φέρνει και νέες πληροφορίες και μηνύματα. Τα νέα για το 2014 θα είναι τελείως διαφορετικά και περίεργα. Δηλαδή, ενώ εμείς ζούμε για άλλη μια φορά την εθνική μιζέρια μαζί με το φόβο της απώλειας, το σύμπαν έχει τους δικούς του νόμους και ρυθμούς επειδή όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με μια λεπτή κλωστή.

Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για όλα τα ζώδια

Ο μικρόκοσμος με τον μακρόκοσμο είναι ένα ενιαίο σύνολο που μας υποχρεώνει μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο να βγούμε από τα όρια μας.

Αναγκαστικά, πλέον, θα χρειαστεί να ακούσουμε και τον τελευταίο πλανητικό ψίθυρο, ο οποίος ερμηνεύεται σαν ένταση και πίεση στο δικό μας κορμί, που ζητάει πλέον διαφάνεια, νέους στόχους, όνειρα και πάνω από όλα ελπίδα για μια καινούργια τάξη πραγμάτων. Όλη αυτή η πλανητική ενέργεια δεν αφορά μόνον το υλικό σύστημα, που αυτή την στιγμή καταρρέει κάτω από το βάρος των δικών του δημιουργημάτων, αλλά και τη νέα πορεία που πλέον υποχρεώνεται κάποιος να χαράξει πρώτα με τον εαυτό του και μετά με τους γύρω του. Γι' αυτό ο καθένας μας με τον δικό του τρόπο θα ρίξει τα κάστρα της καθεστηκυίας τάξης, των αρρωστημένων πεποιθήσεων, τις εμμονές και τις φοβίες.

Η χρονιά θα είναι γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις, αλλαγές κανόνων και υπηρεσιών, που θα υπηρετούν νέα μοντέλα αλήθειας και ζωής. Όλοι μαζί ενωμένοι και πάνω από όλα με μια κοινή καρδιά θα μοιραστούμε το όραμα που έρχεται με φόρα το 2014 και μας φωνάζει ότι θα επιβιώσουμε με κάθε τρόπο. Γιατί η ζωή τραβάει με έναν παλμό τόσο δυνατό που κανένας δεν μπορεί να διακόψει. Εσείς θα αποφασίσετε ποιος θα είναι ο νικητής.

Διαβάστε περισσόετρα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved