Αυτή η μπέμπα κάνει πώς βήχει και γίνεται viral

Η μπεμπούλα με τα πανέμορφα μάτια, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή της μαμάς της βήχοντας...ψεύτικα.

Αυτή η μπέμπα κάνει πώς βήχει και γίνεται viral
you tube / Rumble Viral

Τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν μωρά είναι από τα πιο δημοφιλή στο διαδίκτυο. Μωράκια που κοιμούνται, χαμογελούν, παίζουν, τρομάζουν, δοκιμάζουν νέες γεύσεις, και πολλά ακόμα, μας χαρίζουν άφθονο και αβίαστο γέλιο.

Όπως η όμορφη μπεμπούλα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Κάθεται στο καρεκλάκι φαγητού και για να τραβήξει την προσοχή της μαμάς της, αρχίζει να βήχει. Όχι όμως κανονικά αλλά ψεύτικα. Κάθε φορά που η μητέρα της, της χτυπάει την πλατούλα εκείνη συνεχίζει τον ψεύτικο βήχα.





Ψεύτικος βήχας μωρών

Τα μωρά σταδιακά ανακαλύπτουν τον κόσμο, καθημερινά έρχονται αντιμέτωπα με καινούρια πράγματα, έχουν μηδαμινή εμπειρία ζωής, ο εγκέφαλός τους ακόμα αναπτύσσεται και ας το παραδεχτούμε, πολλά από τα πράγματα που κάνουν μας φαίνονται περίεργα και δε βγάζουν κανένα απολύτως νόημα.

'Ενα από αυτά είναι ο ψεύτικος βήχας.

Από τον έκτο μήνα κι έπειτα τα παιδιά αρχίζουν να παρατηρούν και να μαθαίνουν πώς λειτουργεί ο κόσμος γύρω τους. Σε αυτό το διάστημα συνήθως ξεκινούν και τον λεγόμενο ψεύτικο βήχα. Όχι, το μωρό σας δεν έχει κρυολογήσει, ή δεν έχει κάποιο οποιοδήποτε πρόβλημα, απλώς βήχει για να κερδίσει την προσοχή σας και να δει ποια θα είναι και η δική σας αντίδραση στον βήχα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved