Η απίστευτη αντίδραση της μικρής όταν είδε τη νεογέννητη αδερφούλα της (vid)

Δείτε το γλυκό βίντεο με την πιο απίστευτη αντίδραση της μικρής όταν είδε τη νεογέννητη αδερφούλα της!

Η απίστευτη αντίδραση της μικρής όταν είδε τη νεογέννητη αδερφούλα της (vid)

Όταν ένα νέο μωρό έρχεται στην οικογένεια όλα αλλάζουν. Οι ισορροπίες, η ρουτίνα και η καθημερινότητα. Ειδικά όταν υπάρχει ένα ακόμη μικρότερο παιδί ή μικρότερα παιδιά στο σπίτι.

Κάποια ζητούν απεγνωσμένα ένα αδερφάκι, κάποια άλλα δεν θέλουν να το ακούσουν αυτό ούτε για αστείο, όταν, όμως, συμβεί, και το νεογέννητο έρθει στον κόσμο, η πρώτη γνωριμία ανάμεσα στα αδερφάκια είναι μια στιγμή μοναδική.

Έκπληξη, ενθουσιασμός, χαρά και αμηχανία είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματα που εκφράζουν τα μεγαλύτερα παιδιά μετά την «εισβολή» του νέου παιδιού στη ζωή τους.

Eμείς βρήκαμε ένα απίστευτα γλυκό βίντεο!

Η μαμά (Katie Hofstetter) μπαίνει στο σπίτι με το νεογέννητο αγκαλιά, και η μεγάλη αδερφούλα κρατάει ένα μωρό κουκλάκι στην αγκαλιά της.

Όμως μόλις βλέπει το νεογέννητο αδερφάκι της, το κουκλάκι της πέφτει από τα χέρια. Έπειτα κάθονται στον καναπέ και η μαμά της, της δίνει την αδερφούλα της να την κρατήσει αγκαλιά.

Η πιο μεγάλη κόρη, παίρνει το μωρό την πιο τρυφερή αγκαλιά, και του χαϊδεύει με πολλή αγάπη τα μαγουλάκια του! Η μαμά είναι πολύ συγκινημένη και εκείνη τη στιγμή σίγουρα δεν θα την ξεχάσει πότε στη ζωή της!


https://www.instagram.com/tv/CYkamDQjfiY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως και να έχουν τα πράγματα είναι υπέροχο να απαθανατίσετε και εσείς τη στιγμή από τις πρώτες αντιδράσεις που θα έχει το δικό σας παιδί (ή παιδιά) την πρώτη φορά που θα αντικρίσει στα μάτια του το νεογέννητο αδερφάκι του. Όπως έκανε και η Katie Hofstetter.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί, που δείχνουν την υπέροχη σχέση που έχουν τα δύο αδερφάκια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved