Στέλιος Κρητικός: Γεννήθηκε με ένα σημάδι στο χέρι - Έχει το ίδιο ο μεγάλος του γιος

Ο Μιχαήλ Κρητικός έχει το ίδιο σημάδι με τον πατέρα του.

Στέλιος Κρητικός: Γεννήθηκε με ένα σημάδι στο χέρι - Έχει το ίδιο ο μεγάλος του γιος

O Στέλιος Κρητικός είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς τεσσάρων παιδιών.

Η σχέση μαζί τους είναι ουσιαστική και προσπαθεί να είναι δίπλα τους καθώς έχουν διαφορετικές ανάγκες. Στηρίζει τους γιους του, Μιχαήλ και Άρη ενώ συμμετέχει συχνά στα βίντεο που αναρτούν στα social media.

Παράλληλα, αφιερώνει χρόνο και στις δύο κόρες του, την Κόμησσα και τη μικρή Χριστίνα, τις πριγκίπισσες της καρδιάς του. Γενικά είναι δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει συχνά βίντεο και φωτογραφίες με όλα του τα παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CYRF6r9tSgT

Για τον ίδιο ευτυχία είναι να έχει την αναγνώριση των παιδιών του.

«Ευτυχία είναι να περιμένεις απο τους ανθρώπους που σέβεσαι, αγαπάς και εμπιστεύεσαι να σε ανταμείψουν με ένα ‘’μπαμπά είσαι καλός’’», είχε γράψει χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας το παρακάτω βίντεο.


https://www.instagram.com/p/CeJxLPWFFfI

Το ίδιο σημάδι

Σε άλλη ανάρτησή του αποκάλυψε τι άλλο έχει κοινό με τον μεγάλο του γιο, πέρα από την υποκριτική.Ο ίδιος γεννήθηκε με ένα σημάδι στο χέρι και το σημάδι αυτό, έχει στο ίδιο σημείο και ο Μιχαήλ.

mixail kai stelios ktitikos simadi1

Η σχέση του με τον χρόνο

Όπως έχει πει σε συνέντευξή του στο Hello ο χρόνος δεν τον αγχώνει. «Ο χρόνος είναι υπέροχος με μένα. Τον αγαπώ, τον σέβομαι και τον καλοπιάνω γιατί μου χαρίζει ωραίες στιγμές, οι οποίες θέλω να κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται. Το βασικό είναι ότι θέλω να ζήσω τα παιδιά μου και την εξέλιξη τους».

Δείτε πέντε πρόσφατες φωτογραφίες του Στέλιου Κρητικού με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί:

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved