Στέλιος Κρητικός: Η νέα απίθανη σέλφι με τις κόρες του

Τα δύο γλυκά κορίτσια του μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό!

Στέλιος Κρητικός: Η νέα απίθανη σέλφι με τις κόρες του

Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς. Τα τέσσερα παιδιά του είναι η αδυναμία του και με κάθε ευκαιρία δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες τους στα social media.O ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για τα παιδιά του, ως πολύτεκνος μπαμπάς καμαρώνει για την όμορφη σχέση που έχουν τα αδέρφια μεταξύ τους!

Οι δύο γιοι του, Μιχαήλ και Άρης, είναι οι μεγαλύτεροι. Η σχέση τους δεν είναι η κλασική σχέση μπαμπά-γιου, αλλά είναι και φίλοι: περνούν πολύ χρόνο μαζί, παίζουν, πηγαίνουν βόλτες και δημιουργούν χιουμοριστικά βίντεο για το κοινό τους στα κοινωνικά μέσα.

Οι κόρες του Κόμησσα και Χριστίνα είναι πολύ μικρότερες. Η Κόμησσα είναι το πρώτο παιδί του ηθοποιού με την Κάτια Παπαδοπούλου και όλοι στην οικογένεια είναι ξετρελαμένοι μαζί της.

Πριν μερικούς μήνες γεννήθηκε και το νέο μέλος, η μικρή Χριστίνα, η οποία είναι φτυστή η μεγάλη της αδερφή.

Οι αναρτήσεις του Στέλιου Κρητικού, άλλοτε χιουμοριστικές και άλλοτε πιο τρυφερές, είναι ο λόγος που οι ακόλουθοί του καθημερινά αυξάνονται.

Οι αναρτήσεις με τα παιδιά του είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση και από όταν γεννήθηκε το νέο μέλος της οικογένειας, οι φωτογραφίες με την μικρούλα και τα αδέρφια της είναι αυτές που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Αυτή τη φορά ο διάσημος μπαμπάς έβγαλε μια γλυκιά σέλφι με τα κορίτσια του, και δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε πόσο πολύ μοιάζουν οι μικρές αδερφούλες!

stelios kritikos kores

Δείτε στην gallery που ακολουθεί και άλλες φωτογραφίες με τον ευτυχισμένο μπαμπά και τα κορίτσια του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved