Έλενα Ασημακοπούλου: Η 12χρονη κόρη της κάνει aerial yoga στο σαλόνι και εντυπωσιάζει

Η Μαρία – Ροζαρία έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μία κούκλα.

Έλενα Ασημακοπούλου: Η 12χρονη κόρη της κάνει aerial yoga στο σαλόνι και εντυπωσιάζει

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι πάνω από 13 χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η κόρη τους, Μαρία – Ροζαρία, ήρθε στη ζωή τους 12 χρόνια πριν και την άλλαξε μία για πάντα.

Η ηθοποιός είναι εκείνη που είναι πιο ενεργή στα social media και η αδυναμία στην μοναχοκόρη της δεν κρύβεται. Ανήμερα της γιορτής της μητέρας είχε γράψει:

«12 χρόνια τώρα γιορτάζω και εγώ την Γιορτή της μητέρας χάρη σε σένα! Τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψω τα συναισθήματα μου για εσένα….μου έχεις δώσει τα μεγαλύτερα μαθήματα και τα πιο έντονα συναισθήματα! Μόνο εσύ είσαι και θα είσαι για πάντα η ΖΩΗ μου ΟΛΗ!!! Σε αγαπώ πολύ!! Παιδί μου!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!!!»

Η Μαρία-Ροζαρία είναι ένα όμορφο μελαχρινό κορίτσι. Η ηθοποιός μιλώντας για εκείνη σε παλιότερες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι είναι ένα ώριμο, ευαίσθητο, ευγενικό και φιλότιμο παιδί.


https://www.instagram.com/p/CSzByDSsi6C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αγαπημένη της δραστηριότητα όπως φαίνεται σε πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού είναι η aerial yoga. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με την 12χρονη να κάνει aerial yoga στο σαλόνι του σπιτιού, στο οποίο έχουν κρεμάσει τα ειδικά πανιά και γεμάτη περηφάνεια γράφει:

«Ταλαντούχο μωρό μου! Είσαι η καλύτερη! Είμαι τόσο περήφανη για εσένα!»

Το κορίτσι είναι ιδιαίτερα άνετο στα πανιά και με ωραία κίνηση και άνεση εκτελεί την χορογραφία. Σε λίγες ώρες το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 35 χιλιάδες προβολές, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να αφήσουν σχόλια εντυπωσιασμού!


https://www.instagram.com/tv/CeOy9H2NH4S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Aerial yoga για παιδιά: Τα οφέλη είναι πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε

Κι όμως, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε υπάρχει aerial yoga και για παιδιά. Τα παιδιά διασκεδάζουν και παράλληλα γυμνάζουν το σώμα τους με ασκήσεις κατάλληλες για την ηλικία και τις δυνατότητές τους. Τα οφέλη βέβαια είναι ακόμα περισσότερα και ιδού κάποια από αυτά:

Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και την ευλυγισία

  • Ενισχύει τη σωστή στάση του σώματος
  • Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
  • Μειώνει την ένταση και το άγχος.
  • Αυξάνει την αυτοπεποίθηση, βοηθώντας τα παιδιά να ξεπεράσουν τους φόβους τους.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved