Έλενα Ασημακοπούλου: Η έκπληξη του συζύγου της για τα γενέθλιά της (pics)

Η Έλενα Ασημακοπούλου είχε γενέθλια και ο Μπρούνο Τσιρίλο ετοίμασε για αυτήν την πιο όμορφη έκπληξη.

Έλενα Ασημακοπούλου: Η έκπληξη του συζύγου της για τα γενέθλιά της (pics)

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους μετράει πάνω από έντεκα χρόνια και μαζί έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Καρπός του έρωτά τους, η κόρη τους Μαρία-Ροζαρία. Το κοριτσάκι γιόρτασε τα δέκατα γενέθλιά του τον περασμένο Δεκέμβρη και κάθε ανάρτηση τον γονιών της με αυτήν, μαρτυρά την αδυναμία που της έχουν.

elena asimakopoulou genethlia 4

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας γιόρτασε χθες τα 37α γενέθλιά της και με μία ιδιαίτερη ανάρτηση εκμυστηρεύτηκε στους θαυμαστές της την έκπληξη που ετοίμασε για αυτήν ο Μπρούνο Τσιρίλο.

"Φέτος είχα αποφασίσει να μην γιορτάσω καθόλου τα γενέθλια μου...η αλήθεια είναι πως τα είχα ξεχάσει κιόλας και για κάποιο λόγο νόμιζα πως ήταν χθες....??‍♀️??‍♀️??‍♀️
Τελικά κάποιος είχε αλλά σχέδια για εμένα @brcirillo ....αν και το αγόρι μου δεν το έχει τόσο με τις εκπλήξεις μπορώ να πω ότι οργάνωσε την καλύτερη....❤️❤️❤️ Και εδώ εγώ κάπου σταματάω τα post με τα γενέθλια και τις ηλικίες γιατί έχει αρχίσει και μου κακοφαίνεται που μεγαλώνω....??? Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ για τις υπέροχες ευχές σας!!!???#birthdaygirl #37yearsold #surprise #quarantinebirthday #iwantmyfreedomback"

Ο πρώην αθλητής στόλισε το σπίτι με πορτοκαλί και μαύρα μπαλόνια, αλλά και μπαλόνια με τα χρόνια που κλείνει η διάσημη μαμά. Μπορεί η Έλενα Ασημακοπούλου να αναφέρει στην ανάρτησή της ότι ο σύζυγός της δεν το έχει τόσο με τις εκπλήξεις, εμείς όμως εντυπωσιαστήκαμε.

elena asimakopoulou genethlia 10

Η Έλενα Ασημακοπούλου είναι αρκετά ενεργή στα social media. Μέσα από τις αναρτήσεις της, αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της φίλους πτυχές της καθημερινότητάς της και στιγμιότυπα τόσο από την δουλειά της, όσο και από το σπίτι με τον σύζυγο και την κόρη της.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved