Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας κοιμάται κι εκείνη φωτογραφίζεται δίπλα του

Μία νέα φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η ηθοποιός.

Ολοένα και πιο συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τους γιους της η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από όσα κάνει με τα δύο αγόρια στην καθημερινότητά τους και μία ακόμα φωτογραφία μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram δύο μέρες πριν.

Η διάσημη μαμά και ο μικρός Κίμωνας είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Το αγοράκι έχει ήδη αποκοιμηθεί μπρούμυτα και δίπλα του η ηθοποιός τραβάει μία selfie στέλνοντας την «καληνύχτα» της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η καθημερινότητα με τους γιους της

Η ηθοποιός είχε μία δημιουργική και γεμάτη χρονιά σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Η οικογένειά της είναι φυσικά η πρώτη της προτεραιότητα και πάντα φροντίζει να βρει χρόνο για τους γιους και τον σύζυγό της.

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητά τους;

Βόλτες, εκδρομές, παιχνίδια και… μουσική. Τα δύο αγόρια φαίνεται ότι έχουν κληρονομήσει το ταλέντο και την αγάπη της μαμάς τους για τη μουσική και η Κατερίνα Παπουτσάκη συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον Μάξιμο και τον Κίμωνα να παίζουν μουσική ή και να τραγουδούν.

Μεγάλη αγάπη έχουν οικογενειακώς και στις εκδρομές με το όμορφο Αγκίστρι να είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς.



Επίσης συχνά τους βλέπουμε για πατίνι και ποδήλατο που άλλωστε τα περισσότερα παιδιά σε αυτήν την ηλικία έχουν αδυναμία.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved