Κατερίνα Παπουτσάκη: Ανοιξιάτικη απόδραση στο Αγκίστρι (εικόνες)

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες των γιων της αλλά και μία τρυφερή selfie με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ανοιξιάτικη απόδραση στο Αγκίστρι (εικόνες)

Στο Αγκίστρι βρέθηκε για ακόμα μία φορά η ηθοποιός με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Το νησί του Αργοσαρωνικού είναι ένας αγαπημένος προορισμός για την οικογένεια Πιλαφά και με κάθε ευκαιρία περνούν εκεί ξέγνοιαστες μέρες παιχνιδιού και χαλάρωσης.

Στο καταπράσινο νησί είχαν βρεθεί ξανά και τον Μάρτιο, τότε όμως δεν τόλμησαν να βουτήξουν στη θάλασσα όπως τώρα.

katerina papoutsaki apodrasi sti aggistri6

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ενεργή στα social media και για ακόμα μία φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους στιγμιότυπα από όσα έκαναν κατά την παραμονή τους εκεί. Τα παιδιά καταευχαριστήθηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα, έτρεξαν, έπαιξαν, κολύμπησαν. Οι μεγάλοι σίγουρα πέρασαν μερικές όμορφες ημέρες, χαλάρωσαν και άφησαν για λίγο μακριά δουλειές, υποχρεώσεις και τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

katerina papoutsaki eksormini agkistri 3

Γιατί να προτιμήσετε το Αγκίστρι για οικογενειακές αποδράσεις

Το μικρό, καταπράσινο νησί του Αργοσαρωνικού απέχει λιγότερο από μία ώρα από το λιμάνι του Πειραιά. Είναι οικονομικό, έχει βολική συγκοινωνία από και προς Αθήνα και οι όμορφες παραλίες και οικισμοί σας περιμένουν να το ανακαλύψετε. Τα παιδιά θα παίξουν ξέγνοιαστα στις αμμώδεις παραλίες, μπορούν να κάνουν ιππασία, ενώ αξίζει να κάνετε και οικογενειακώς βόλτα με την άμαξα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από το Αγκίστρι που δημοσίευσε η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved