Γονείς με 16 παιδιά από φτωχοί, έγιναν πλούσιοι και πλέον είναι διάσημοι YouTubers (vid)

Από φτωχοί, γίναν πλούσιοι, απέκτησαν περιουσία, χρεοκόπησαν και πλέον είναι διάσημοι YouTubers.

Γονείς με 16 παιδιά από φτωχοί, έγιναν πλούσιοι και πλέον είναι διάσημοι YouTubers (vid)

Οι περισσότεροι γονείς θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους τον κόσμο όλο, αλλά οι περισσότεροι από εμάς έχουν στην διάθεσή τους μόνο τον μισθό τους – κάτι που κάνει τον «κόσμο» πολύ μικρότερο. Για τους Nelsons, ο ουρανός είναι το όριο όταν πρόκειται τα 16 παιδιά τους— αλλά αν ήδη αναρωτιέστε πώς μια τόσο μεγάλη οικογένεια μπορεί να κερδίσει τόσα χρήματα, όσα χρειάζεται για να χαρίσει τον κόσμο όλο στα παιδιά της, η μαμά Tiffany Nelson, πρόσφατα αποκάλυψε το μυστικό της.

"Είμασταν φτωχοί... εννοώ πολύ φτωχοί", είπε η μαμά.



Όταν η Tiffany Nelson και ο σύζυγός της, Benji, παντρεύτηκαν για πρώτη φορά, έκαναν έξι δουλειές ο καθένας, όπως η ίδια ανέφερε στο βίντεό της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν ενώ ο Benji ήταν στο κολέγιο - που σημαίνει ότι η φοιτητική του ιδιότητα πιθανότατα δεν έφερνε κέρδη στην τσέπη του.

«Δούλευα σε ένα παγωτατζίδικο και ήμουν επίσης διανομέας εφημερίδων — το πρωί ο Benji και εγώ πηγαίναμε να παραδώσουμε τις εφημερίδων σε όλους εκείνους που ήθελαν να διαβάσουν την εφημερίδα τους», είπε για το ταπεινό ξεκίνημά τους.

Πουλούσαν επίσης αλάτι σε τοπικά παντοπωλεία, ώστε να μπορούν να το ρίχνουν στους δρόμους όταν χιόνιζε.

Και αν φαντάζεστε ότι είχαν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δείπνα κάτω από το φως του φεγγαριού ή να χορεύουν μέχρι την ανατολή του ηλίου κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων του γάμου τους, θα κάνετε λάθος.

«Για ραντεβού το βράδυ, συνηθίζαμε να μαζεύουμε κουτάκια αναψυκτικών», είπε η Tiffany. Η μαμά εξήγησε ότι μάζευαν κουτάκια τρεις νύχτες την εβδομάδα, κάθε εβδομάδα, και μάλιστα έβγαζαν περίπου 950 δολάρια το χρόνο από τη συλλογή αυτών των κουτιών.


https://www.instagram.com/p/CZkbA_gPPhd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν ο Benji αποφοίτησε από το σχολείο, οι δυο τους είχαν εξοικονομήσει περισσότερα από 20.000 δολάρια.

Αυτά τα χρήματα ήταν αρκετά για να τους ενθαρρύνουν και κάπως έτσι, αγόρασαν μαζί ένα σπίτι. Δύο χρόνια αργότερα πούλησαν το σπίτι αυτό για 28.000 έως 30.000 δολάρια. Περισσότερα χρήματα δηλαδή από όσα είχαν πληρώσει για να το αγοράσουν.

Μετά το έκαναν ξανά με το επόμενο σπίτι τους και μπόρεσαν να αποφέρουν κέρδος 90.000 δολαρίων.

«Τότε είχαμε ένα τεράστιο χρηματικό απόθεμα», θυμάται η Tiffany.

Αξιοποιώντας το ταλέντο της στον σχεδιασμό σπιτιών και φυσικά τα χρήματα που είχαν βάλει στην άκρη οι δυο τους, έχτισαν το πρώτο τους σπίτι.

Μετά από δύο χρόνια πούλησαν και αυτό το σπίτι στη διπλάσια τιμή από εκείνη που ξόδεψαν για να το φτιάξουν. Αυτό τους παρακίνησε να αποφασίσουν από κοινού να αγοράσουν μερικά στρέμματα γης και να τα χωρίσουν σε 24 οικόπεδα, που αργότερα θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να χτίσει σπίτια.


https://www.instagram.com/p/BrjnPxXgCcl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα οικόπεδα πουλήθηκαν και με τα χρήματα που έβγαλαν από τις πωλήσεις, οι δυο τους αποφάσισαν να χτίσουν ένα σπίτι για τον εαυτό τους. Η Tiffany είπε ότι σχεδίασε το δικό της «σπίτι των ονείρων» που έχτισαν αργότερα - και ναι, ήταν εκπληκτικό.

«Είχε ένα ασανσέρ, είχε ένα γήπεδο μπάσκετ, μια διώροφη αίθουσα θεάτρου και ένα δωμάτιο παιχνιδιών για παιδιά», εξήγησε.

Αλλά το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της ύφεσης του 2008, πτώχευσε.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι είχε αποκτήσει 10 παιδιά. Κάποια ήταν βιολογικά τους παιδιά και κάποια τα είχαν υιοθετήσει. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν για εκείνους η χρεοκοπία.


https://www.instagram.com/p/CbS_2mZvGic/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χάσαμε σχεδόν όλα όσα είχαμε φτιάξει και δουλέψαμε τόσο σκληρά για πάνω από 10 χρόνια», είπε. «Αλλά ξέρεις τι; Όσο ζεις, μαθαίνεις».

Η χρεοκοπία έκανε αυτούς τους γονείς να σταματήσουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονταν μέχρι εκείνη τη στιγμή και να αρχίσουν να περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

Εκ των υστέρων, η μαμά λέει ότι «δεν θα άλλαζε τίποτα» από όλα όσα έκανε με τον σύζυγό της. Οι δυο τους κατάφεραν να ξαναχτίσουν την αναπτυξιακή τους επιχείρηση και μάλιστα συμπλήρωσαν το εισόδημά τους με την επιχείρηση της Tiffany, η οποία είπε ότι ήταν πολύ επιτυχημένη.


https://www.instagram.com/p/CCPdSbCl-EE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα οι γονείς έχουν 16 παιδιά και ένα ανερχόμενο κανάλι στο YouTube που έχει περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια συνδρομητές. Τα παιδιά είναι ηλικίας από 2 έως 24 ετών και, παρόλο που η ζωή έχει φέρει ξεκάθαρα στους γονείς κάποιες προκλήσεις, εκείνα είναι ευχαριστημένα με το ταξίδι που έκανε η οικογένειά τους.

«Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα καταλήξουμε με 16 παιδιά – αλλά τα αγαπάμε όλα», είπε.

πηγή: cafemom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved