Ο Γιάννης Λιάγκας έγινε 11 ετών - Όλες οι φώτο με τις αναρτήσεις των γονιών του από το πάρτι

Έτσι γιόρτασαν τα 11α γενέθλια του γιου τους οι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιάννης Λιάγκας έγινε 11 ετών - Όλες οι φώτο με τις αναρτήσεις των γονιών του από το πάρτι

Πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Λιάγκας είχε τα γενέθλιά του. Τότε αν θυμάστε τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά είχαν κάνει τις αναρτήσεις τους. Ωστόσο, χθες, οι δύο περήφανοι γονείς διοργάνωσαν ένα απίθανο πάρτι για τον γιο τους.

Η τούρτα είχε θέμα την κολύμβηση. Αγαπημένο σπορ του γιου τους. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη που έχει ο Γιάννης όχι μόνο για τη θάλασσα και το νερό γενικότερα αλλά και το water polo. Μάλιστα, ο ίδιος είναι αθλητής και ανήκει στην ομάδα της Βουλιαγμένης.

Η τούρτα και τα μπαλόνια

Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε με τον ομορφότερο τρόπο τη γιορτή της Μητέρας. Με ένα πάρτι για τον Γιάννη της σε γνωστό escape room της Αθήνας. Η ίδια ανήρτησε φωτογραφίες από το πάρτι δείχνοντας όχι μόνο την τούρτα του γιου της και τα μπαλόνια, αλλά και μερικές από τις λιχουδιές και τα σνακ που είχε για τα παιδιά που ήταν καλεσμένα.

giannis liagkas tourta 10

Ανάρτηση όμως έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας. Ένα βίντεο που δείχνει την τούρτα του γιου του, γράφοντας στη λεζάντα: "Χρονια μας πολλααααα!!!! #happybirthday"


https://www.instagram.com/tv/CdTTwjGA8hJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες από το πάρτι

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τις φωτογραφίες, έτσι όπως τις δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved