Ο Γιάννης Λιάγκας είχε γενέθλια και αυτές τις αναρτήσεις (έχουν και τούρτα) έκαναν οι γονείς του

Φαίη Σκορδά -Γιώργος Λιάγκας: Έτσι ευχήθηκαν στον Γιάννη τους για τα γενέθλιά του

Ο Γιάννης Λιάγκας είχε γενέθλια και αυτές τις αναρτήσεις (έχουν και τούρτα) έκαναν οι γονείς του

Τα 11α γενέθλια του είχε ο μεγαλύτερος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Γιάννης. Οι περήφανοι γονείς του είναι γνωστό ότι του έχουν μεγάλη αδυναμία, γι'αυτό και δεν γινόταν να μην του ευχηθούν και μέσω Instagram, κάνοντας τις ξεχωριστές τους αναρτήσεις.

"Πήρα κόκκινα γυαλιά..."



Βλέποντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά θυμηθήκαμε το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη, "Κόκκινα γυαλιά. Σε αυτή, ο Γιάννης είναι σε αρκετά μικρή ηλικία και η μαμά του τον κρατά στην αγκαλιά της. Τι ίδιο φορούν; Κόκκινα Γυαλιά.

giannis liagkas genethlia 4

«Χρόνια πολλά ζωή μου. Σε λατρεύω», έγραψε η παρουσιάστρια του «Πρωινού».

Ένας εκκολαπτόμενος καπετάνιος

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως ευχήθηκε στον γιο του με κάτι που λατρεύει και αγαπά. Τι είναι αυτό; Η θάλασσα. Είναι γνωστή η αγάπη που έχει για τη θάλασσα ο δημοσιογράφος και την έχει μεταδώσει και στους γιους του, που μάλιστα είναι και χειμερινοί κολυμβητές. Όπως θα δείτε, δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τον Γιάννη να κρατά το τιμόνι του σκάφους: «Χρονια πολλα καπετανιε μου!!!!», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/tv/CchuYJMK-BE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η όμορφη τούρτα δείχνει άλλη μια αγάπη του Γιάννη

Εκτός από τις αναρτήσεις όμως, οι χαρούμενοι γονείς δεν γινόταν να μην δημοσιεύσουν και τη φωτογραφία που έδειχνε την τούρτα του Γιάννη. Έχοντας φύγει πια από τους ήρωες και τους χαρακτήρες παιχνιδιών και ταινιών, αυτή τη φορά η τούρτα του είχε επάνω μια φωτογραφία του Γιάννη, από έναν αγώνα πόλο.

giannis liagkas genethlia 3
giannis liagkas genethlia 2

Ο Γιάννης, για όσους δεν το γνωρίζουν, ανήκει στην ομάδα παίδων του Ναυτικού Ομίλου της Βουλιαγμένης και το πόλο είναι κάτι που λατρεύει και αγαπά.

Εκτός από αυτή την τούρτα όμως, ο Γιάννης έσβησε ακόμη μία με τη μαμά του στο σπίτι. Όπως βλέπετε πιο απλή και έχοντας πολλά τριμμένα μπισκότα από επάνω.

giannis liagkas genethlia 1

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την ισορροπία στη σχέση τους μετά το χωρισμό τους και διοχετεύουν όλη τους την ενέργεια στα παιδιά τους, Γιάννη και Δημήτρη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved